IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит и списъкът с актьори, с които не иска да работи

10 август 2022 15 00

В него попадат известни имена както на жени, така и на мъже

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През дългогодишната си кариера Брад Пит е работил почти с всички известни и неизвестни актьори в Холивуд. С някои от тях развива прекрасни взаимоотношения, като дори се жени за Анджелина Джоли, след като двамата участват във филма "Мистър и мисис Смит". Други обаче нямат този късмет и попадат в черния списък на Пит.

Точно така, Брад си води бележник, в който записва с кого не би искал да работи отново, посочвайки и причините зад това си желание. Това твърди колегата му Арън Тейлър-Джой, който работи заедно с Пит по новия филм Bullet Train. 32-годишният актьор даде интервю пред Variety, в което говори за странния списък на един от най-красивите мъже в Холивуд. 

Брад Пит

Снимка: Getty Images

"Според мен, той се намира в нова глава от живота си", казва Тейлър-Джой по време на филмовия фестивал в Швейцария. Допълва, че Пит е много скромен и милостив човек, като очаква същото от колегите си. "Той просто иска да донесе светлина и щастие на света и иска да бъде около хора, с които си прекарва добре", казва още Арън.

Актьорът споделя, че Пит има два списъка - един с добри и един с лоши актьори, в които се вписват имената на колегите му. "Работиш с толкова много актьори и в един момент започваш да си водиш бележки, за да знаеш с кого не би искал отново да се срещнеш", допълва Тейлър-Джой. 

Според таблоидите, в списъка с нежелани актьори попадат Харисън Форд, Марион Котияр, Том Круз и Анджелина Джоли. През годините се говореше, че Пит има проблеми с всеки един от тях на снимачната площадка, като самият той признава за такива с Том Круз. Двамата работят по филма "Интервю с вампир" от 1994 година. 

Брад Пит

Снимка: Getty Images

По време на промотирането на лентата, Пит обяснява, че с Круз са на съвсем различни полюси и това е попречило за постигането на разбирателство. "Двамата с него вървим в различни посоки. Той тръгва към теб с агресивно ръкостискане, а аз може да те прегърна още на първата среща", казва Брад. 

Все пак, актьорът не пази само списък с хората, с които не би искал да работи. Той също така има и такъв, в който записва имената на всички, с които би искал да сподели екрана още няколко пъти. В него попадат Сандра Бълок и Джоуи Кинг, които му партнират в новия филм Bullet Train. 

Брад Пит

Снимка: Getty Images 

"Санди е стара приятелка. Тя е прекрасен човек, на когото мога да се обадя за услуга през годините, както съм правил много, много пъти, и тя винаги се е отзовавала", казва Пит. Допълва, че оценява приятелството на Бълок и се радва, че тя е един от хората, които му помагат да бъде по-добър човек. 

Що се отнася до 23-годишната Кинг, Пит си спомня, че тя е била само на 21 години, когато двамата са снимали Bullet Train. Според него, младата актриса е била най-добрата на снимачната площадка и се е справяла с всяка задача по невероятно бърз начин. 

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Bullet Train вече може да се гледа и в българските кина. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари