IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идрис Елба за срещата си с неопитомен лъв

20 август 2022 18 00

Всичко се случва по време на снимките на филма „Звяр“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро може да видите как Идрис Елба се бори с агресивен лъв в новия филм „Звяр“, но се оказва, че екшънът не е бил само на екрана.

„Имаше лъв, който не беше за филма, но беше на снимачната площадка“, казва актьорът пред E!News по време на премиерата в Ню Йорк на 8 август. За щастие, Елба успява да запази спокойствие и хладнокръвие, опитвайки се да „поговори“ с лъва, за да може да не предизвика гнева му. Засега не е ясно точно как животното е успяло да се появи на снимачната площадка, но е сигурно, че то не е било част от продукцията и не е било опитомено за филмова роля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idris Elba (@idriselba)

Екшън трилърът „Звяр“, чиято официална премиера беше на 19 август, проследява историята на д-р Нейт Самюел (Елба) и двете му дъщери – Нора (Лиа Джефрис) и Мередит (Ияна Хали), чието пътуване в Южна Африка се преобръща заради кръвожадни лъвове, които бягат от ловци.

„Опитахме се да направим филма възможно най-истински. Отидохме в Южна Африка, директно в дивата пустош. Имахме много малко ресурси, яли сме оскъдно, но умовете ни работеха на 100% и процесът на снимки беше прекрасен“, казва Елба. Допълва, че създаването на точния кадър е изисквало доста репетиции, но целият екип се е превърнал в едно голямо семейство.

Въпреки че филмът със сигурност ще ви накара да седите на ръба на стола, Елба казва, че истинската история е относно семейството. „Фокусът е върху бащата и дъщерите му, които се опитват да подобрят връзката си. Това беше много трогателно за мен“, обяснява актьорът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idris Elba (@idriselba)

Идрис много добре знае какво е да си баща, като в истинския живот има 20-годишна дъщеря Исан от бившата си съпруга Хане Норгард, както и 8-годишен син Уинстън от бившата си приятелка Наяна Гарт.

„Най-доброто нещо, което можеш да правиш като родител, е да слушаш децата си и те сами ще ти кажат какво си мислят и какво чувстват. Единственият начин да се свържеш с тях е като ги слушаш. Когато ти позволят да говориш, тогава говориш“, казва Идрис.

Филмът „Звяр“ излезе по кината на 19 август.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари