IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Мишел Гелар: Взех си почивка от Холивуд заради Робин Уилямс

24 август 2022 08 40

Смъртта на колегата ѝ я е накарала да се оттегли от киното

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Мишел Гелар говори откровено за така необходимата ѝ почивка от Холивуд след смъртта на близкия ѝ приятел и колега Робин Уилямс.

Докато разказваше за работата по една от любимите ѝ благотворителни инициативи – This is About Humanity – преди галавечерта на 27 август в Лос Анджелис, актрисата си спомни за времето, когато се е оттеглила за малко от киното, за да се справи със смъртта на Уилямс. Тя играе негова дъщеря в ситкома The Crazy Ones, който се излъчваше по CBS от 2013 до 2014 година.

„Работела съм цял живот. Когато родих, което се случи точно след смъртта на Робин, имаше толкова неща, които ми се случиха, че си казах, че ми е време за почивка“, споделя Гелар пред списание People.

Сара Мишел

Снимка: Getty Images

Ролята на Уилямс в The Crazy Ones беше последното му телевизионно участие преди смъртта му през август 2014 година. Актьорът сам отне живота си на 63 години. По-късно стана ясно, че Робин е страдал от деменция с телца на Леви - вторият най-често срещан тип прогресивна деменция след болестта на Алцхаймер.

Въпреки че времето им на екрана е било доста кратко, Гелар е развила специална връзка с телевизионния си баща. Именно той я вдъхновява да се откаже от Холивуд за кратко в името на семейството. Сара Мишел е майка на 12-годишната Шарлот Грейс и 9-годишния Роки Джеймс, които споделя със съпруга си Фреди Принц-младши.

„Трябваше да съм там в първите години от живота на децата ми. Трябваше ми тази почивка, за да бъда родителя, който исках да бъда“, казва още Гелар. Но с порастването на малчуганите, актрисата започва да осъзнава, че нещо липсва в ежедневната ѝ рутина. Тогава решава, че е време да се завърне към киното, но да започне да избира по-смислени за себе си проекти.

Подходящото предложение пристига на вратата със сериала Wolf Pack на Paramount+, в който Гелар ще играе разследващата пожари Кристин Рамзи. Тя също така ще бъде и изпълнителен продуцент на епизодите.

„Става въпрос за работа с хора, с които обичам да работя, с такива, с които нямам търпение да прекарам времето си. Искам всеки да си прекарва чудесно, да се забавлява. Креативни сме и да, понякога вечерите са твърде дълги, но това, което правим, е доста готино“, казва актрисата, която трябва да пътува до Атланта за снимките на сериала.

Докато почивката от екрана е била напълно необходима за Сара Мишел, нещото, от което никога няма да се умори, е филантропската дейност, която върши на границата с Мексико. „Съпругът ми се шегува, че работя като актриса, за да поддържам благотворителното си хоби“, казва с усмивка актрисата. Гелар толкова много харесва да помага на хората и работата с организацията This is About Humanity, че ще направи всичко възможно, за да присъства на галата в края на август.

Преди няколко месеца звездата пътува до Тихуана, където посещава приют за изоставени непълнолетни, по-специално членове на ЛГБТ общността, които са прогонени от домовете си заради сексуалната си ориентация. Само за две седмици се събират необходимите средства, с които да се направи ремонт на стая, служеща за училищни занятия.

Завръщането на Сара Мишел Гелар на малкия екран ще се случи по-късно тази година със сериала Wolf Pack.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари