IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп като космонавт, а Снуп Дог и Еминем пушат марихуана

29 август 2022 15 00

А и Фърги се завърна на сцената на музикалните награди на MTV

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пандемията успя да ни ограби от всички церемонии, които чакахме с нетърпение. Независимо дали става дума за сватба, кръщене, рожден ден или нещо друго, всичко трябваше да се провежда на разстояние, с маски и с предварително направени тестове. В Холивуд пък животът сякаш спря, като наградният сезон се премести дистанционно, а наградите се раздаваха по пощата. Същото беше и в музикалната индустрия, където церемонии като наградите на MTV се правеха от няколко краища на страната, а победителите изнасяха реч чрез видео.

Сега, две години по-късно, когато имаме чувството, че всичко се е успокоило и можем да се борим с коронавируса, животът сякаш се завръща към нормалното си темпо. Имаме едно наум, но все пак можем да се насладим на пълни театрални и киносалони, да отидем на концерт или пък да гледаме по телевизията традиционното провеждане на различни наградни церемонии.

Една от последните, които гледахме, беше тази на MTV за връчването на ежегодните им музикални награди. Ситуацията беше значително по-различна отпреди, като маските вече ги нямаше, звездите присъстваха на червения килим и дори се прегръщаха. Нещо, което ни се струваше опасно преди две години.

И за да отбележи пълното завръщане към стария живот, от MTV решиха да направят истинско шоу за публиката. Те изненадаха зрителите с няколко ключови момента, за които ще се говори повече, отколкото за самите победители.

Джони Деп като космонавт

Джони Деп започва бавно да се завръща към статута си на звезда, след като беше изключен от всякакви събития и филмови проекти заради продължилото няколко години дело срещу Амбър Хърд. Той беше обвинен от бившата си съпруга в тормоз, насилие и дори изнасилване. Всички тези твърдения обаче бяха оборени в съда, като Деп излезе чист и по-богат с 10 милиона долара.

Актьорът постепенно навлиза отново в своя свят, като вече има няколко филма, по които работи. Той също така изнася концерти заедно с приятеля си Джеф Бек, обикаляйки Европа. Двамата ще издадат скоро и албум, а Джони зарадва зрителите и на наградите на MTV.

59-годишният Деп направи кратка поява в началото на церемонията, като лицето му беше дигитално поставено в костюм на космонавт. „Знаете ли какво, имах нужда от тази работа“, пошегува се той с публиката в Ню Джърси. Малко по-късно актьорът отново се появи след рекламна пауза, карайки организаторите на церемонията да побързат. „Хей, VMAs, дайте да се върнем към скапаното шоу, а?“, каза Джони.

Появата идва няколко месеца, след като седемчленно жури реши, че думите на Амбър Хърд по негов адрес са лъжливи и той не ѝ е посягал. Актьорът трябва да получи 10 милиона долара обезщетение, а междувременно трябва да изплати само 2 милиона от поисканите 100 от страна на Хърд.

След официалното решение Амбър веднага поиска отмяна и насрочване на нов процес, но съдията отхвърли молбата. След това екипът на актрисата подаде нова жалба, контрирана от адвокатите на Джони. Засега не е ясно дали бившите съпрузи ще се срещнат отново в съда, или този път проблемите им ще бъдат разрешени само от екипите им.

През август стана ясно, че Деп официално се завръща на екран, след като се появиха първите кадри от новия му филм „Мадам Дю Бари“. Той ще бъде режисиран от французойката Майвен льо Беско, която ще влезе и в ролята на мадам Дю Бари. Снимките вече започнаха на няколко места във Франция, включително Париж и Версайския дворец.

„Мадам Дю Бари“ проследява историята на мадам Дю Бари – последната любовница на крал Луи XV, която е родена в мизерия, но успява да се изкачи до върха на социалната стълбица, превръщайки се в любимка на краля.

Джони Деп се завръща и зад камера за първи път от две десетилетия, като ще режисира филма „Модиляни“, който ще бъде продуциран от Ал Пачино.

Гигантски джойнт за Снуп Дог и Еминем

Докато Джони Деп буквално летеше над сцената, то Снуп Дог и Еминем имаха чувството, че летят, но бяха здраво стъпили на земята. Двамата рапъри направиха представление като никое друго, достойно за репутацията им.

По време на музикалните награди в неделя, Еминем и Снуп Дог изпълниха новата си песен From the D 2 the LBC, създавайки паралелна вселена. Шоуто започна с 49-годишния Еминем, който седи на черен кожен диван, а до него 50-годишният Дог държи огромен джойнт с марихуана и се преструва, че го пуши. Правейки се на шокиран, Еминем пита колегата си „Ей, чакай малко. О, Господи, братле! Как успя да вкараш това нещо тук?“.

„Имам връзки“, отговаря Снуп. Тогава Еминем казва, че има чувството, че се напушва само от пушека и се шегува, че отново ще се завърне към наркотиците. Рапърът е трезвен от 14 години.

След като се „напушват“, изпълнителите се пренасят в паралелна вселена, където техни картонени фигури пушат още марихуана и пеят новата песен. Зад тях се разкриват цветни изображения, допълнени от герои на Bored Ape Yacht Club, които също се появяват и в клип на From the D 2 the LBC. По средата на изпълнението Снуп и Еминем, облечени в пухено палто, се връщат отново в реалността, на сцената на MTV, за да довършат песента си.

Колаборацията между двамата рапъри беше пусната през юни и служи като благодарност към местата, в които и двамата са израснали – Детройт, Мичиган и Калифорния. „Това трябваше да се случи много по-рано“, каза Еминем преди премиерата на песента. Това е и първият път, в който двамата рапъри работят заедно от повече от две десетилетия.

Последният път, когато Еминем и Снуп имаха обща песен, беше през 2000 година с Bitch Please II, която е част от албума The Marshall Mathers LP.

Новият проект се появи на бял свят само четири месеца, след като рапърите пяха заедно на сцената на Супербол. Към тях се присъединиха и Д-р Дре, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар.

Завръщането на Фърги

От MTV направиха още един подарък за поколението от 90-те, извеждайки на сцената Фърги.

За изненадващата поява трябва да благодарим и на 24-годишния Джак Харлоу, който включи колежката си в своя слот за изпълнение. Двамата направиха дует на класически сингли като First Class и Glamorous.

Харлоу започна представлението си от самолет, облечен като стюард, а на борда присъстваха редица звезди като Lil Nax X, Аврил Лавин, Клоуи Бейли, Джими Фалън, Saucy Santana и Беки Джи. След това рапърът се появи на истинската сцена, за да продължи песента си и да представи Фърги.

Облечена в пола в металик цвят и топ, върху който беше изписано First Class с червени букви, бившата вокалистка на Black Eyed Peas се появи на сцената, пеейки Glamorous. Харлоу се включи, изпълнявайки частта на Ludacris.

През април Джак сподели, че все още не е чул мнението на Фърги относно песента Firs Class, където са включени части от Glamorous, но е разбрал от други хора, че изпълнителката е харесала творението му. „Хората не знаят това, но в пети клас исках да изпълня Fergalicious на едно шоу за таланти, но ми забраниха, защото била неподходяща за деца. Така че не го направих. Но обичам Фърги от дълго време и затова направих тази песен“, казва Харлоу преди месеци.

Тазгодишното изпълнение беше първото соло за Джак, след като миналата година той се появи заедно с Lil Nas X за песента Industry Baby.

КоментариКоментари