IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново на сцената: Риана ще пее на Супербоул

26 септември 2022 17 40

Най-гледаното събитие в САЩ ще се проведе на 12 февруари

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Риана е решила да се завърна към музиката по единственият познат за нея начин - с гръм и трясък.

Преди ден стана ясно, че 34-годишната изпълнителка ще се пее по време на полувремето на Супербоул, описвано като едно от най-гледаните събития в целия свят. Досега на тази сцена са се качвали имена като Бионсе, Лейди Гага, Дженифър Лопес и Шакира, а последно заедно бяха Еминем, Мери Джей Блайдж, Кендрик Ламар, Д-р Дре и Снуп Дог. 

Щастливата новина беше съобщена от самата Риана, която публикува снимка в социалните мрежи. На кадъра се вижда ръката й, която държи футболна топка, а единственото описание беше точка. Roc Nation, които са организатори на събитието всяка година, също публикуваха снимката в профила си. Компанията на Джей Зи обаче беше малко по-изразителна в емоциите си, пишейки "Хайдеее". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

В официално изявление за Hollywood Reporter, Джей Зи сподели, че Риана е талант, неподвластен на времето, жена със скромно детство, която е надминавала очакванията на всички. "Човек, роден на малкия Барбадос, който се превърна в един от най-известните артисти на всички времена. Самоусъвършенствана в бизнеса и развлеченията", казва рапърът. 

Сет Дудовски, който е ръководител на музикалния отдел на NFL, сподели собственото си мнение в официално изявление. "Риана е артист, който се вижда веднъж. Тя е била културна сила през цялата си кариера Очакваме с нетърпение да си сътрудничим с нея, Roc Nation и Apple Music, за да донесем на феновете още едно историческо представление", допълва той. 

Потвърждаването на Риана като изпълнител на Супербоул се случи само няколко часа, след като в социалните мрежи се появиха слухове, че Тейлър Суифт е получила покана. Твърденията се завъртяха, след като няколко фенски профила посочиха "улики", с които смятат, че изпълнителката им подсказва за следващото си начинание. Една от тях беше множеството реклами на Apple Music, в които Суифт е участвала в миналото. Слуховете обаче се оказаха лъжливи и на сцената ще се качи друга поп икона.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Риана има общо 14 хита, достигнали до номер 1 в американската класация Billboard Hot 100, както и 31 песни, попадали сред най-добрите десет. Първият й номер едно сингъл е SOS, който се качва на върха през 2006 година. Най-скорошното й отличие е заслужено с песента Work през 2016 година. 

Изпълнителката не е пускала нов албум от шест години насам. Последният й, озаглавен Anti, съдържа хитове като Kiss It Better, Needed Me и Love on the Brain. Оттогава Риана се превърна в най-младата милиардерка в страната, благодарение на големия успех на козметичната й линия Fenty Beauty и модната й колекция Savage x Fenty. В личен план звездата вече е майка, раждайки първото си дете тази година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Супербоул 2023 ще се излъчи на 12 февруари, а мачът ще бъде игран в Аризона. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари