IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес и Джош Дюамел организират романтична екшън сватба

6 октомври 2022 10 40

Първият трейлър на филма Shotgun Wedding вече е тук

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Една сватба, на която наистина ни се иска да сме поканени.

Първият трейлър от новия филм на Дженифър Лопес, озаглавен Shotgun Wedding, вече излезе и обещава много забавни и романтични моменти, примесени със задължителния екшън. В съпруг на Джей Ло се превръща Джош Дюамел, който в последния момент замени Арми Хамър заради канибалския скандал, в който последният попадна.

Продуциран от Лопес и режисиран от Джейсън Мур, Shotgun Wedding е романтична комедия, проследяваща двойка, която се опитва да събере семействата си на едно място за организирането на мечтаната сватба. Но всичко започва да се разпада, когато у младоженците се настаняват съмнения след пристигане на мястото за церемонията. След това двойката е принудена да се събере, за да спаси семействата си от опасна ситуация със заложници.

В актьорския състав ще видим още Дженифър Колидж, Соня Брага, Чич Марин, Селена Тан, Д'арси Карден, Кали Ернандес, Десмин Боргес, Стив Колтър и Лени Кравиц.

Наричайки Лопес „фантастична“ през май 2021 година, Дюамел допълни, че познава изпълнителката от години и му попаднало пред очите, че тя си търси нов партньор за филма. Така той получава шанса да се срещне със звездата и впоследствие получава ролята. „Сякаш възобновяваш старо приятелство с близък човек“, сподели актьорът.

През февруари тази година Дюамел сподели пред People, че си е прекарал чудесно по време на снимките и истински се е забавлявал с Лопес. „Джей Ло е... тя е невероятна. Прекрасен шеф“, каза актьорът. Попитан коя дама е по-плашеща на работа – Лопес или Рене Зелуегър, той веднага сравни последната с малко сладко момиченце от Тексас.

Филмът е заснет в Доминиканската република, която Дюамел нарича „едно от най-красивите места в света“. Shotgun Wedding ще направи своята премиера на 27 януари 2023 година в платформата Prime Video.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари