IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел влиза в киното

5 ноември 2022 10 30

Дева Касел с роля в италианска драма

Снимка: Getty Images

Дева Касел реши да тръгне по стъпките на известните си родители. Първо, дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел направи своя дебют като модел – тя успя да позира за лъскави списания като Vogue, Elle, Harper`s Bazaar. И сега Дева реши да се пробва и в киното.

Според Variety тя ще играе модел на име Амелия във филма на италианската режисьорка Лаура Лукети A Beautiful Summer. Историята е за момиче, което отвежда приятелката си Джиния в бохемския свят на артистите. Там героинята среща първата си любов. Събитията ще се развиват в Торино през 1938 г. в навечерието на Втората световна война.

Естествена: Дъщерята на Моника Белучи без грим

Моника Белучи, и като блондинка си секси!

Между другото, продукцията ще бъде базирана на романа на италианския писател Чезаре Павезе „Красиво лято“, написан през 1949 г. Продуцентите на филма описват проекта като „драма за навлизането в зряла възраст“.

Още новини от света на киното, модата и лайфстайла може да намерите в Tialoto и в профилите ни в социалните мрежи Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари