IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорите от „Наистина любов“ се събират за специална годишнина

24 ноември 2022 10 40

Емблематичният филм навършва 20 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Почти 20 години по-късно зрителите все още търсят любовта и „Наистина любов“ е все още толкова популярен, колкото в деня на премиерата си.

Добрата новина е, че актьорският състав от емблематичната за празниците романтика ще се събере отново за специална среща с Даяна Сойър, за да отбележат две десетилетия от създаването на класиката. Потвърдено участие има вече от Ема Томпсън (Карън), Хю Грант (Дейвид), Лора Лини (Сара), Били Наи (Били Мак), Томас Броди-Сангстър (Сам), Оливия Олсън (Джоана), както и сценаристът и режисьор Ричард Къртис.

Специалният епизод ще се казва „Смехът и тайните на „Наистина любов“: 20 години по-късно“ и ще продължи 60 минути. Той ще покаже на зрителите как филмът се превръща в любима коледна традиция на милиони по света, завладява сърцата на поколения, като в същото време ще предложи непоказвани досега кадри от зад кулисите, разкривайки тайни за най-емблематичните сцени.

„Предаването ще изследва как пандемията от коронавирус промени начина ни, по който гледаме на любовта, както и милите действия, които правим за семейството и общността си“, се казва в официалното съобщение.

Освен гореспоменатите звезди, в „Наистина любов“ участват и покойния Алън Рикман, Андрю Линкълн, Кийра Найтли, Колин Фърт, Чуител Еджиофор, Родриго Санторо, Лусия Мониз, Мартин Фрийман, Крис Маршал, Джоана Пейдж, Хайке Макач, Абдул Салис, Грегор Фишър и Лиъм Нийсън. Освен това, романтичната комедия включва и епизодични роли от известни лица като Денис Ричардс, Били Боб Торнтън, Дженуари Джоунс, Елиша Кътбърт, Шанън Елизабет, Клаудия Шифър и Роуън Аткинсън.

Голяма част от актьорския състав се събра отново през 2017 година за минипродължението на филма, включително Хю Грант, който пресъздаде своята емблематична танцова сцена, но този път на фона на песента Hotline Bling на Дрейк вместо на Jump от The Pointer Sisters. 10-минутното продължение, написано и режисирано от Къртис, беше част от ежегодния Ден на червения нос – популярна кампания за набиране на средства за деца, която винаги привлича известни лица за своите комедийни програми.

Броуди-Сангстър, който сега е на 32 години, споделя мнението си относно факта, че „Наистина любов“ е все още толкова популярен, въпреки смяната на поколенията и желанията им. Признава, че първоначално е нямал идея в какво се забърква, когато приема офертата да играе влюбения доведен син на героя на Лиъм Нийсън. Тогава той е само на 13 години.

„Спомням си, че вече имах ролята и влязох за репетиция, но не знаех кой друг участва във филма. Просто си казах, че това е поредната ми работа. И тогава всички тези звезди започнаха да влизат през вратата и осъзнах, че това ще бъде нещо голямо“, казва актьорът пред списание People. Тогава разбрал, че филмът ще излезе и на голям екран, след което бил въведен в стая, където стояли около 50 много известни актьори, които се подготвяли за сцените.

„Смехът и тайните на „Наистина любов“: 20 години по-късно“ ще се излъчи на 29 ноември, а ден по-късно ще бъде пуснат и в стрийминг платформата Hulu.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари