IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл иска изгряваща звезда за нейния биографичен филм

25 ноември 2022 10 40

Моделът не желае известна жена да влезе в нейния образ

БГНЕС

БГНЕС

Наоми Кембъл е готова да разкаже за своя път в модата на големия екран. За целта обаче търси изгряваща звезда, която да влезе в нейния образ. Това разкри самата тя пред Daily Mail.

„Бих искала да е някой, който е непознат и за предпочитане някой от Южен Лондон“, казва тя пред британското издание.

Кембъл е на мнение, че тя вече е постигнала своя успех и иска да даде възможност за изява на някой млад талант в киното, който тепърва ще жъне успехи.

„... Искам да видя успеха на следващото поколение“, добавя Наоми.

Моделът все още не казва кои периоди от нейния живот ще бъдат показани в документалния филм.

Злоупотреба със забранени вещества в началото

Със сигурност фокусът ма биографичната лента за Кембъл ще бъде върху това, че тя се задържа на модния подиум цели четири десетилетия. Но началото на нейната кариера не започва гладко.

През 90-те, точно като млад модел, Наоми се пристрастява към някои забранени вещества и дори се налага да се лекува в рехабилитационен център през 1999 г. За щастие, попада на специалисти, които успяват да я измъкнат от света на наркотиците и тя продължава да работи, като става все по-известна.

Наоми неведнъж е споделяла за този ужасен период от живота си:

„Никога не съм се срамувала от злоупотребата с вещества. Никога не си дадох почивка. Най-накрая казах: „Искам да си тръгна и избрах да се обадя по телефона, за да отида на рехабилитация“, признава тя в свое интервю през 2017 г.

Наоми Кембъл разкри ново постижение на дъщеря си

Отново заедно: Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Хелена Кристенсен на дефиле в Париж

Наоми Кембъл показа дъщеря си за първи път на корицата на Vogue!

Остава сама заради кариерата

Миналата година, говорейки за това какво е постигнала пред The Cut, звездата признава, че от работа не е успяла да си намери половинка или своята сродна душа, с която да споделя радостни и хубави моменти.

„... Знаете ли, аз съм силна, но също така съм и чувствителна. Знам, че в отношенията трябва да правя компромиси“, обяснява тя.

След години, в които е сама и не може да открие човек, с когото да създаде семейство, Наоми Кембъл се решава да има дете. Миналата година тя посрещна момиченце, което нарича нейната най-голяма любов.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари