IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун разказва кое е сложило край на кариерата ѝ в киното

7 декември 2022 08 40

Актрисата говори на филмов фестивал

Снимка: БГНЕС

Саудитска Арабия наскоро беше домакин на галавечерта „Жените в киното“, която отдаде почит на постиженията на жените в киното. На събитието присъстваха звезди като Джесика Алба, Приянка Чопра, Мишел Родригес. На награждаването се появи и Шарън Стоун, която даде откровено интервю.

Така 64-годишната актриса призна, че нейната филмова кариера е била унищожена поради активна доброволческа работа в областта на проблемите, свързани с борбата срещу СПИН. Както се оказа, Стоун е получила множество заплахи заради дейността си.

„Не съм работила от осем години“, каза тя пред Deadline. По това време беше забранено да се говори за тази болест. Много са ме заплашвали... Пиарът ми каза, че това е краят на кариерата ми. Но реших, че трябва да продължа тази дейност.“

„Нямах представа с колко съпротива, жестокост, омраза и потисничество ще трябва да се сблъскам. Работя в тясно сътрудничество с фондацията от 25 години. Докато лекарствата за СПИН не се рекламират по телевизията като аспирин. Тази дейност съсипа кариерата ми“, заключи Стоун. Според актрисата тя не съжалява за нищо.

Припомняме, че през 90-те години на миналия век звездата от „Първичен инстинкт“ започна да работи с благотворителната фондация amfAR, която помага на хора със СПИН. Фондацията е основана от Елизабет Тейлър, която служи като председател на организацията в продължение на няколко години. По-късно тя беше заменена на този пост от Шарън Стоун.

Междувременно звездата показа, че продължава да се занимава с изкуство, макар и да е сменила попрището. Съвсем скоро тя пусна в социалните мрежи снимки, на които се вижда, че е започнала да рисува като се оказа, че този неин интерес е отдавнашен.

Също така Стоун се грижи и за децата си, които отскоро, по думите ѝ, били станали четири, след като осиновила приятел на сина си, чийто родител е починал.

Също така актрисата неведнъж е споделяла за трудностите по време на кариерата си в киното. Тя е разказвала, че са я съветвали да спи с колега, за да предаде по-силно екранното привличане между двамата във филма. Звездата смята, че в днешно време жените имат повече сила от годините, в които тя се снимаше на големия екран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Киноман ( преди 1 година )
Когато самолетът от Дъглас все още излиташе, Шарената катеричка все още надничаше от хралупката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар