IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион не присъства в 20-те най-велики изпълнители на Rolling Stone

6 януари 2023 10 50

Първото място е отредено на Арета Франклин

Снимка: БГНЕС

Списание Rolling Stone публикува списък с 200-те най-велики певци на всички времена. Негативната реакция на читателите последва, след като забелязаха, че името на Селин Дион не фигурира в класациите, въпреки невероятните ѝ вокали и страхотната международна кариера.

В края на миналата година Дион призна, че страда от рядко автоимунно заболяване. Певицата събра смелост и разкри защо изчезна от публичното пространство за толкова дълго време. А малко след това фенове изразиха притесненията си, че тя няма доверен човек, който да се грижи за нея.

Фактът, че не е включена в престижната класация на списанието допълнително предизвика гневни коментари сред феновете на звездата.

„Преди да започнете да следите, имайте предвид, че това е списък с най-великите певци, а не списък с най-великите гласове. Разбира се, мнозина тук са родени със силни данни, перфектна височина и неограничен обхват. Други имат по-груби, по-странни или по-фини гласове“, отбелязва Rolling Stone и допълва, че става въпрос за вокалисти, които са оформили историята и са дефинирали живота“.

Списъкът включва: Били Айлиш (198-мо), Кели Кларксън (194-то), Ози Озбърн (112-о), Тейлър Суифт (102-ро). Не е забравен и Майкъл Джексън (86-о). В списъка влиза и Брус Спрингстийн (77-о място) , Адел (22-ро място), Бионсе (8-о място). Не са пропуснати и Ерика Баду, Тина Търнър, Миг Джагър, Дейвид Бауи и краля на рока Елвис Пресли.

В престижните пет влизат Били Холидей, Марая Кери, Уитни Хюстън и начело на класацията е Арета Франклин. Изненадващо е, че сред изключените от списъка са също Мадона и Пинк.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари