IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Остин Бътлър изживял екзистенциална криза след „Елвис“

10 януари 2023 09 00

На 8 януари певецът щеше да навърши 88 години

БГНЕС

БГНЕС

Остин Бътлър преживял своеобразна екзистенциална криза след края на снимките на „Елвис“. Това призна самият той в интервю за Extra.

„Ти някак се питаш кой си ти...“, сподели младият актьор, който бе отличен със специална награда за пробив на 34-ия филмов фестивал в Палм Спрингс.

Остин се замислил за това какъв пример дава на хората с играта си и дали е успял да влезе наистина в образа на легендарния Елвис Пресли.

Звездата разкрива, че заради снимките на филма, той не е виждал семейството си дълго време, защото искал изцяло да се отдаде на образа, в който трябвало да се превъплъти. Имало дни, в които не искал да разговаря с никого.

„Трябваше да живея на неговото място и да гледам през очите му в продължение на три години…“, разкри още той.

Все пак Остин добавя, че неговите близки го подкрепили изключително много:

„Те са толкова любящи и разбраха… Това беше толкова трудна роля. Има толкова много капани, в които можеш да попаднеш, така че просто трябваше да остана възможно най-концентриран“.

След края на снимките на „Елвис“ Остин Бътлър влиза в болница, като реакцията на организма му показва, че той наистина дал всичко от себе си, за да се доближи максимално до образа на певеца. „На следващия ден след заснемането на последната сцена се събудих в 4 часа сутринта и усещах непоносима болка. Откараха ме по спешност в болница. Тялото ми започна да ме предава“, посочва актьорът пред списание GQ.

След като стана фаворит за „Оскар“ и получи множество похвали за въпросната роля, Бътлър посочва, че се радва, но се стреми да остане здраво стъпил на земята и работи по новите си проекти.

На 8-ми януари Елвис Пресли щеше да навърши 88 години.

Почитатели на известния певец от цял свят почетоха паметта му по случай неговия рожден ден. На 8 януари той трябваше да навърши 88 години.

В чест на Елвис: Три поколения от фамилия Пресли на червения килим

Присила Пресли: Не исках Елвис да остава сам, затова ходех с него навсякъде

Рита Морено: Излизах с Елвис, за да вбеся Марлон Брандо

Чикаго, Ню Йорк, Лос Анджелис, Торонто, Ванкувър, са само част от градовете, в които филмът на Баз Лурман за живота на Пресли бе прожектиран безплатно. Преди той да тръгне навсякъде са излъчвали специалното послание на Остън Бътлър.

Междувременно стотици имитатори на Елвис се събраха в Австралия за традиционния фестивал в град Паркс, който се провежда от 30 години.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари