IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мечтано трио: Джулия Робъртс и Дженифър Анистън на екран в продукция на Марго Роби

31 януари 2023 17 50

Очаква се филмът да е романтична комедия за размяна на тела

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Една комбинация, от която не знаехме, че имаме нужда, но със сигурност нямаме търпение да видим на екран!

Джулия Робъртс и Дженифър Анистън обединяват сили за нова романтична комедия, която ще се реализира под продукцията на Марго Роби и нейната компания LuckyChap. Новината беше първоначално споделена от Deadline, като засега няма официално потвърждение от нито една страна. Изданието посочва, че бъдещият проект ще бъде продуциран и от компаниите на Джулия и Дженифър – съответно Red On Films и Echo Films.

Засега няма повече детайли около филма, освен че героините на Дженифър и Джулия най-вероятно ще разменят телата си. Имената на трите актриси, които обединяват сили със сигурност предизвиква огромен интерес. Докато Роби все още намира своята ниша в Холивуд, то спокойно можем да кажем, че Робъртс и Анистън са едни от кралиците на романтичните комедии.

55-годишната Робъртс дори може да се похвали със скорошния успех на последния си филм в тази област – Ticket to Paradise, където си партнира с дългогодишния си приятел Джордж Клуни. Лентата спечели повече от 16 милиона долара в Америка само в дебютния си уикенд, след което успя да добави още 160 милиона долара от световни кина.

Ticket to Paradise проследява разведена двойка, която отива в Бали, за да се опита да развали годежа на дъщеря си. Джордж и Джулия играят бившите съпрузи, които не могат да се понасят, но обединяват сили, за да покажат на дъщеря си, че не е добре да се омъжва за човек, когото не познава. Постепенно обаче старите чувства между двамата излизат наяве и те се замислят дали всъщност бракът им не е чак толкова непоправим.

Въпреки че получи множество похвали от зрители и критици, а сайтът Rotten Tomatoes му дава 87% от гласовете на публиката, Робъртс се пошегува преди премиерата, че най-вероятно филмът ще бъде ужасен.

„Много е забавен, Джордж е забавен, аз и Джордж сме заедно, сигурно всичко това ще бъде ужасно, защото има толкова много потенциал да бъде чудесен. Най-вероятно ще се самопровали“, каза актрисата през май пред Variety.

Що се отнася до Дженифър Анистън, преди няколко дни от Netflix пуснаха първия трейлър на филма Murder Mystery 2, където тя си партнира с Адам Сандлър. Това е продължение на комедията от 2019 година, която успя да счупи няколко рекорда по гледаемост.

Историята се развива четири години след събитията в първия филм, като този път героите на Сандлър и Анистън са детективи, които се опитват да отворят своя частна агенция. Когато получават сватбена покана от свой приятел за церемония на частния му остров, уменията им са подложени на тест заради отвличането на младоженеца малко след сватбата.

През февруари миналата година Анистън сподели снимка със Сандлър от плажната снимачна площадка. „Отново на работа с моя приятел“, написа тя. Няколко месеца по-късно колегите показаха малко кадри от зад кулисите, за да отбележат края на снимачния процес.

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е опитвала инвитро оплождане, но без успех

Естествена и красива: Дженифър Анистън показа рутината си за здрави кичури

На 53 години Дженифър Анистън все още има какво да покаже

„Трябваше да бъдем три месеца далеч от дома. И това беше голямо предизвикателство, защото не бях оставяла толкова дълго кучетата си сами от началото на пандемията. Също така, Украйна беше много близо“, казва Анистън пред People за снимките на втория филм. Допълва, че се е чувствала безполезна, снимайки филм, когато руският президент Владимир Путин е навлязъл в Украйна през февруари, но скоро след това си спомнила, че смехът е много важен за хората.

„Напомних си, че точно от това имат нужда. Хората искат да се смеят. Хората имат нужда от комедии. Хората обичат поне за секунда да не мислят“, казва Анистън. Актрисата признава, че вече не се подлага на толкова голямо напрежение, след като целият свят премина през пандемията.

Murder Mystery 2 ще се появи в Netflix на 31 март.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари