IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Лошите момчета“ се завръщат – Уил Смит и Мартин Лорънс отново заедно

1 февруари 2023 14 40

Вече се работи по четвърта серия от поредицата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Bad Boys, Bad Boys, whatcha gonna do, whatcha gonna do when the come for you?

Дори и да не сте запален киноман, тази фраза веднага ще ви подскаже за кой филм ще говорим днес. Ако пък сте почитатели на забавното кино, имаме повече от добри новини за вас, след като стана ясно, че поредната серия от любимата на милиони поредица вече е в процес на работа. Точно така, говорим за „Лоши момчета 4“.

Прекрасната новина беше потвърдена от главните актьори Уил Смит и Мартин Лорънс, които зарадваха феновете си в социалните мрежи. Те публикуваха едно и също видео в профилите си заедно с описанието: „Настана това време“.

Видеото започва с 54-годишния Смит, който се записва как кара към дома на Лорънс, казвайки на зрителите, че ще им даде жокер за голямата новина, която скоро ще сподели. Малко след това започва да звучи песента Shake Ya Tailfeather от „Лоши момчета 2“. Актьорът казва на камерата, че би искал да бъде на мястото на всеки един фен, който след малко за първи път ще научи добрата новина.

След като пристига пред къщата на колегата си, Смит се среща с 57-годишния Лорънс и му казва: „Време ли е?“. Двамата се прегръщат и се усмихват един на друг, а Мартин гордо и уверено отговаря: „Време е!“. По този начин актьорите потвърдиха, че отново застават рамо до рамо пред камерата, а четвъртата серия от поредицата „Лоши момчета“ вече е в процес на приготвяне.

Името, което ще носи филмът, най-вероятно ще е Bad Boys 4 Life, което много прилича на предходното. Тогава то беше Bad Boys for Life, като и двете означават едно и също – „Лоши момчета завинаги“. Единствената разлика е, че сега има лека игра на думи и числа и вместо for се използва 4, което на английски се чете като four.

Новината идва, след като Лорънс сподели през юли 2022 година, че е готов за поне още една серия от поредицата. Той отхвърли твърденията, че филмът е спрян заради шамара, който Уил Смит нанесе на Крис Рок по време на наградите „Оскар“ миналата година. Актьорът се извини за постъпката си и напусна съвета на Академията, но все пак няма да има право да присъства на нейни събития в следващите 10 години.

„Лошите момчета“ Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат

Първият филм от поредицата „Лоши момчета“ излезе през 1995 година и бързо се превърна в хит по целия свят. Трите серии до този момент са спечелили повече от 840 милиона долара в световен мащаб. Последният, „Лоши момчета завинаги“ излезе през 2020 година и проследи историята на полицаите Майк и Маркъс, които се опитват да хванат лидера на наркокартел в Маями.

„Да докажем, че двама чернокожи актьори могат да привлекат хората в киното и да покажат талант и да спечелят толкова много пари, беше невероятно“, каза Лорънс за първия филм от поредицата. Допълва, че е почувствал филма като своя колеж, който така и не е завършил.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари