IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Липосукция и детска количка в подаръчните сетове на „Грами“

6 февруари 2023 17 40

С какво си тръгват звездите от събитието

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Изглежда на тазгодишните награди „Грами“ всички гости са победители. Причината – дори да не си тръгнат със статуетка, те ще си тръгнат с подаръчен пакет с над 50 артикула на стойност 60 000 долара, пише PageSix.

Едно от най-скъпите изкушения в „торбичката“ е гифт карта на пластична клиника, която може да бъде използвана дори за липосукция. За красотата на гостите ще се погрижат и няколко луксозни козметични сета с продукти, струващи около 10 000 долара.

Очакващите наследници звезди пък вероятно ще се зарадват на бебешката количка, която е дизайнерска и струва около 1200 долара.

В пакета има и специално изработени слънчеви очила за наградите, чиито рамки се въртят на 360 градуса.

И това не е всичко! Гостите получават и робот прахосмукачка, душ глава и куп други глезотии.

„Въпреки че нашите подаръци са известни с това, че са забавни, приказни, полезни и уникални, те служат и на по-велика цел. Много от марките, които включваме, са от разнообразен и приобщаващ набор от малки фирми, които значително се възползват от позиционирането и известността, която им осигурява събитие от този мащаб. Това е маркетинг на знаменитости с мисия.“, коментира отговорникът за подаръците Лаш Фари.

Всички водещи, изпълнители и ръководители на Грами вече получиха тазгодишната чанта с подаръци.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари