IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сагата между Джони Деп и Амбър Хърд влезе в документална поредица

13 февруари 2023 17 40

Филмът излиза в две части

Сагата между Джони Деп и Амбър Хърд влезе в документална поредица

Сагата между Джони Деп и Амбър Хърд заприлича на холивудски сюжет. Актрисата успя да раздели звездата от „Карибски пирати“ с дългогодишната му партньорка Ванеса Паради, от която той има две деца.

Двамата се запознаха на снимките на „Дневникът на едно пиянде“ и преживяха бурна връзка, покрай която Деп за първи път сключи брак, но той не продължи дълго.

Разводът като че ли бе по-продължителен и с последствия и за двамата. Първо Амбър го обвини в домашно насилие и Деп загуби ролите си в киното, а по-късно актьорът успя да възстанови доброто си име.

Вече е готова документалната поредица от две части, проследяваща тяхното събиране и разделяне.

Тя е налична за гледане в стрийминг платформата HBO Max. Двете части с експлозивни доказателства, интимен личен архив и задълбочени интервюта от двата юридически екипа, изследват делото за клевета между Джони Деп и Амбър Хърд във Върховния съд на Обединеното кралство, както и важния и наболял въпрос за домашното насилие.

На 23 февруари в стрийминг платформата ще бъде достъпен за гледане и „Джони срещу Амбър: процесът“, посветен на конфликта между бившите съпрузи. В него, отново в две части, се проследява делото между двамата в Щатите.

По време на процеса бившата съпруга на Джони Деп Амбър Хърд го обвини в домашно насилие. В „Джони срещу Амбър“ се прави ретроспекция на всички представени доказателства по време на делото в Обединеното кралство.

Първата част изследва бурния брак и последвалата съдебна битка от гледна точка на Джони Деп, а втората част представя гледната точка на Амбър Хърд.

Сагата официално приключи: Амбър Хърд и Джони Деп се разбраха

Амбър Хърд не се предава, подава нова жалба срещу Джони Деп

Амбър Хърд не победи Джони Деп в съда, но го задмина по рейтинг

Чрез достъп до адвокатите на Деп, както и до правни експерти близки до случая, вторият документален филм дава съдебна оценка на горчивата правна битка от двете страни.

След като загуби шумно дело за клевета в Лондон, Джони Деп, повдига нов процес, за да изчисти името си в Америка. Достъпът до неговия правен екип дава още повече контекст до бурния брак между двамата и правната им битка. Делото, чиято развръзка в полза на Деп е известна към днешна дата, стана повод за допълнителни въпроси, взимане на страна и огромен отзвук в социалните медии с коментари и мемета и повдига допълнителна тема – тази за омразата, която се излива в интернет, когато са замесени публични личности или истории от личен характер, които стават обществен обект.

„Джони срещу Амбър“ и „Джони срещу Амбър: процесът“ са оригинална продукция на Warner Bros Discovery под бранда Discovery+, като у нас първият филм вече е достъпен за гледане от родна публика с излъчвания по телевизионния канал HBO и за гледане по всяко време в HBO Max.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари