IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелиса Джоан Харт разкри ще има ли продължение на „Сабрина – младата вещица“

23 март 2023 17 50

Актрисата се събра с колегите си от сериала

БГНЕС

БГНЕС

Няма да има продължение на комедийния сериал „Сабрина – младата вещица“. Или поне не в оригиналния му състав. Това обяви пред E!News Мелиса Джоан Харт. Русокосата актриса се събра на едно място със своите колеги, за да участва в събитие, посветено на звездите от 90-те.

На въпрос каква би била възможността тя отново да влезе в образа на Сабрина и да срещне пак двете си лели, научили я на куп магии, тя отговаря, че за момента няма такава.

„Има твърде много бюрокрация, през която трябва да преминем. Искам да кажа, мисля, че всички ще се забавляваме много, но не мисля, че това непременно води до добро шоу само защото се забавляваме“, казва актрисата.

По думите на Харт, в наши дни ще е трудно да се рестартира проект, пуснат на пазара преди повече от 26 години.

„Смятам, че хората са мислили за това твърде дълго и всеки има идея какво иска да бъде, но не мисля, че някога ще направи някого щастлив“, категорична е звездата от сериала.

Ан Хатауей коментира дали ще има продължение на „Дяволът носи Прада“

Мелиса щастлива отново с колегите си

Междувременно актрисата сподели, че си е изкарала страхотно с останалите от сериала, наричайки ги магични същества. Тя сподели няколко снимки и видеа оттам.

„Ние си говорим за всичко. Опитваме се да се съберем, доколкото можем“, разказва звездата, посочвайки колко се радва да види отново познати лица като Каролайн Риа и Бет Бродерик, които бяха нейни лели в популярната продукция.

Мелиса Джоан Харт с 21-годишна рокля за Четвърти юли

Мелиса Джоан Харт отбеляза 25 години от пускането на „Сабрина – младата вещица“

Мелиса Джоан Харт празнува годишнина

Блондинката неведнъж е споделяла, че поддържа връзка с двете си колежки, партнирали ѝ в магичния свят на Сабрина през годините. В своя профил в Instagram тя често споделя спомени от снимачната площадка.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари