IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сериалът „Короната“ върви към нов скандал?

22 март 2023 10 50

Ето и защо

Снимка: БГНЕС

Сериалът „Короната“ се превърна в най-популярната продукция за британската монархия. И разбира се, такъв мащабен проект, който разказва за толкова влиятелни личности, не може да е пълен без наличието на скандали.

Наскоро се появиха кадри от снимките, които изобразяват счупен автомобил Mercedes. Именно с тази кола принцеса Даяна участва във фаталната автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г.

Както отбелязва източникът на Daily Mail, на много фенове и близки на Лейди Ди ще се наложи да изпитат отново болезнени и неприятни спомени с този епизод, пресъздаден на екрана. Освен това не се знае как кралското семейство ще реагира на тази сцена.

Принцеса Даяна почина на 31 август 1997 г. като катастрофира в тунел заради папарашки тормоз. Преди време създателите на сериала „Короната“ увериха, че няма да заснемат ужасната трагедия. Плановете им обаче изглежда са се променили.

От Netflix убеждаваха, че няма да показват самата катастрофа на лейди Даяна, заради недоволството, което може би ще предизвика епизодът във Великобритания. Все пак стана ясно, че превозното средство е било забелязано на снимачната площадка.

Елизабет Дебики влезе в образа на покойната принцеса на Уелс за петия сезон на „Короната“.

Припомняме, че шестият сезон на сериала „Короната“ ще бъде посветен на събитията, случили се в периода от края на 90-те до началото на 2000-те години. Историята ще разказва за развода на Лейди Ди с принц Чарлз, „роклята на отмъщението“, смъртта на Даяна и живота на младите принцове Хари и Уилям.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари