IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вин Дизел готов за продължението на „Бързи и яростни“

25 май 2023 10 40

Последният път, когато на шега казах на дъщеря ми, че филмът ще е последен, всичко, което видях, бяха сълзи

Стопкадър

Непосредствено след като тръгна по големите екрани десетата част на "Бързи и яростни", Вин Дизел побърза да успокои феновете на франчайза, че се готви следващия 11-и епизод.

Световната премиера на последнаата серия мина на 17 май. И по този повод сайтът ET интервюира главния герой Вин Дизел. По време на разговора той отбеляза, че героите от "Бързи и яростни" никога няма да умрат.

Според актьора той все още не е готов да потвърди слуховете за закриването на франчайза: „Последният път, когато на шега казах на дъщеря си, че филмът ще бъде последен, всичко, което видях, бяха сълзи. Така че трябва много да внимавам на кого и какво казвам“, призна Вин Дизел.

В новата част, героите вече показват, че освен опит, са натрупали и години. Въпреки че се смяташе, че това може да е последната серия, стана ясно, че вече се готви епизод номер 11, плануван за 2025 г..

В настоящата серия героят на Дизел и фамилията трябва да се справят със зъл злодей с екстравагантно поведение, изпълнено от Джейсън Момоа. За голяма част от специалистите именно появата на този персонаж е най-доброто попадение.

Героят на Момоа – Данте е изпълнен с гняв към Доминик Торето и го предизвиква с опит да взриви Ватикана. Действието се развива от Рим до Рио де Жанейро, а в САЩ филмът вече изкачи класацията и стана първи в бокс офиса като изпревари "Пазители на галактиката vol. 3 ".
Продукцията е с доходи до този момент от 67.5 милиона долара.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари