IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт депресиран от твърдения на Скорсезе и Тарантино

8 юни 2023 09 00

И все пак би работил с тях, защото са негови герои

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Крис Хемсуърт е доста разочарован от това, че някои големи имена не приемат сериозно комиксовите филми. Екранният Тор наскоро разказа откровено за това, че някои от героите му в киното, включително Мартин Скорсезе и Куентин Тарантино, критикуват филмите на Marvel.

„Това е супер депресиращо, когато го чуя“, каза Крис пред GQ, визирайки коментарите, които носителите на „Оскар“ са направили за франчайза за супергерои през годините. „Там са двама от моите герои, с които няма да работя. Предполагам, че те не са ми фенове.“

Още през 2019 г. Скорсезе сравни филмите на Marvel с тематични паркове, като заяви пред списание Empire, че не смята франчайза за кино, а по-късно същата година обясни позицията си в статия за New York Times.

А що се отнася до Куентин, режисьорът на „Имало едно време в Холивуд“ изказа мнението си за „марвелизацията на Холивуд“ в подкаста 2 Bears, 1 Cave през ноември 2022 г., в който се зачуди дали актьорите на Marvel действително могат да бъдат смятани за филмови звезди, като освен това отбеляза, че популярността на филмите не оставя „наистина много място за нещо друго“ в Холивуд.

А как го вижда Крис?

„Благодарен съм, че съм бил част от нещо, което е задържало хората в киносалоните“, казва той. „Дали тези филми са били в ущърб на други филми, или не, не знам“.

Всъщност актьорът от „Екстракция“ призна, че не се интересува от никакви сравнения.

„Не обичам, когато започваме да се изследваме един друг, когато има толкова много крехкост в бизнеса и в това пространство на изкуството“, обясни той. „Казвам това не толкова на режисьорите, които направиха тези коментари, които между другото все още са мои герои и на мига бих скочил да работя с всеки от тях. Но го казвам по-скоро за по-широкото мнение по тази тема.“

Но Крис казва, че се е научил да се справя с критиката.

„Това е най-голямото препятствие и нещо, с което имах много проблеми в началото на кариерата си“, разсъждава той. „Имаше толкова много натиск, който оказвах върху себе си по отношение на това какво искам да правя и колко добър искам да бъда. Единственият начин да откриеш магията или наистина специалните моменти е да се примириш с факта, че може да не се получи“, продължава той. „И това не означава, че не ти пука, на мен ми пука повече от всичко. Но трябва да се отдадеш на процеса и да осъзнаеш, че: „Виж, аз свърших своята част от работата и резултатът от това е извън моя контрол“.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари