IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на Мама: Дъщерята на Мадона с клип

13 октомври 2023 11 00

Той доста напомня на видеото от Frozen

Снимка: БГНЕС

Дъщерята на Мадона – Лурдес Леон, дебютира с новото си парче Spelling и засне музикален видеоклип. 26-годишната звезда с гордост сподели някои откъси и снимки от зад кулисите в социалните си медии преди пускането на музикалния видеоклип.

Феновете нямаше как да не забележат поразителната прилика с музикалния видеоклип на майка ѝ от 1998 г. за парчето Frozen.

Видеото е заснето в готически стил и започва в тъмна гора. Лурдес се носи във въздуха в черна рокля, подобна на роклята на Мадона от легендарното видео. 

В следващата част от видеото дъщерята на поп иконата се превръща в ято черни птици, а след това в доберман. В края на видеото тя влиза гола в реката и се потапя под водата.

Лурдес Леон е дъщеря на кралицата на попа и Карлос Леон. Въпреки че много прилича и на баща си, младата Лурдес отдавна е показала, че иска да върви по стъпките на майка си. Неведнъж се е качвала на модния подиум и явно не се свени да застава под светлините на прожекторите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари