IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд беше напълно изрязана от новия трейлър на „Аквамен“

22 ноември 2023 10 40

Персонажът на актрисата може повече да не се появява във филма

Снимка: Getty Images

Появи се нов трейлър на филма „Аквамен“. Известно е, че филмът ще излезе по екраните следващия месец. И наистина зрителите не видяха един от важните герои във видеото – Мера, изиграна от Амбър Хърд.

Режисьорът на филма Джеймс Уан отбеляза, че намаляването на екранното време на актрисата няма нищо общо със скандала около развода ѝ с Джони Деп.

Той допълни, че по принцип не мислил изобщо да направи Амбър Хърд главен герой във втората част от поредицата.

„От самото начало искахме първият филм да е за приключението на Артър и Мера. Това е толкова романтичен екшън филм. Но във втория филм планирахме да се съсредоточим върху отношенията между Артър и Орм – това е филм за братските чувства“, подчерта режисьорът.

Не на това мнение е самата Хърд. Според нея, участието ѝ е било съкратено след съдебните битки с бившия ѝ съпруг Джони Деп. Тя също така не е имала добри отношения с екранния си партньор – Джейсън Момоа.

Дори бе заложена теза, че Момоа нарочно е обличал дрехи и е носил много бижута, за да доближи визията си до Деп. Актьорът все пак отрече подобни твърдения и заяви, че сам много е харесвал да носи такива дрехи.

След скандала с Хърд и кариерата на Джони Деп тръгна надолу. Актьорът загуби участието си в продължението на „Карибски пирати“, както и на много други продукции в Холивуд.

Първият филм с негово участие бе „Жан дю Бари: Фаворитката на краля“, с който се откри кинофестивала в Кан. 

За още новини от света на звездите и киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари