IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Кейдж е готов да се прости с киното

6 декември 2023 08 40

Ролите му са над 100, иска да се пробва в телевизията

Снимка: БГНЕС

Никълъс Кейдж е филмова звезда с повече от 100 филма, но носителят на „Оскар“ може би е готов да опита нещо ново.

„Имам чувството, че съм казал почти всичко, което имам да кажа с киното“, казва Кейдж в интервю за Uproxx. „Бих казал: „Адиос.“ Направих това, което трябваше да направя с киното, и сега искам да продължа напред“, добави по-късно той.

В момента Кейдж се снима в Dream Scenario и има още четири филмови проекта, в които му предстои да участва. След това, казва той, се надява на кариера след филма, която ще му позволи да „смени формата и да се занимава с някакъв друг начин на изразяване на актьорската си игра“.

„Много се интересувам от потапянето в стрийминг платформите с епизодична телевизия. Виждал съм неща, които могат да се направят сега с героите и времето, което им се дава, за да се изразят“, казва той.

Заслугите на Кейдж са му позволили да изследва „границите на филмовото изпълнение“ във всеки жанр, казва той, но смята, че може би няма „какво друго да научи в киното“. Описвайки себе си като ученик, Кейдж търси повече.

„Може би имам какво да науча в телевизията“, казва той.

Въпреки че смяната на формата е привлекателна за Кейдж, 59-годишният мъж желае също така да прекарва повече време със семейството си, включително с новата си дъщеричка, която споделя със съпругата си Рико Шибата, предава CNN.

„Това, което е важно, са моите деца“, казва Кейдж. „Мога да си намеря епизодично шоу, което да остане на едно място, където да не ми се налага да си тръгвам, а всички да сме заедно. В личен план това би било чудесно.“
 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари