IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуен Стефани е забравила песните на No Doubt

20 февруари 2024 09 00

Певицата ще се готви за събирането на групата на Coachella

Снимка: БГНЕС

Гуен Стефани се подготвя за участието си на музикалния фестивал Coachella през април. Оказва се, че певицата има доста работа преди горещо очакваното събиране на No Doubt.

Певицата призна тази седмица, че има нужда от солидно опресняване на някои от класическите песни на емблематичната ска-пънк група, като каза със смях в епизода на „Jimmy Kimmel Live“ в сряда: „Не ги помня... Изобщо не ги помня!“

Стефани беше фронтдама на No Doubt, когато те за първи път изгряха на музикалната сцена в средата на 90-те години на миналия век, постигнаха солидна поредица от хитове през новото хилядолетие и за последен път свириха заедно преди почти десет години.

Тази седмица тя сподели пред водещия Джими Кимъл, че тя и групата все още не са започнали да репетират и че трябва да научат наново „осем или девет“ песни на No Doubt преди голямото шоу.

Стефани също така неволно подшушна, че една от песните, които може да се окажат в сетлиста им, е Different People – парче от хитовия албум на No Doubt от 1995 г. Tragic Kingdom, като го определи като „една от първите песни, които някога съм написала“ и която най-вероятно ще трябва да научи отново за музикалния фестивал.

Тя също така се пошегува, че в случай, че забрави някой текст, „просто ще трябва да ги остави да го изпеят вместо нас“, като направи жест към крещящите фенове на No Doubt в публиката.

Но Стефани не позволява на нервите си да я завладеят, тъй като също така разказа на Кимъл, че свиренето на Coachella „ще бъде невероятно. Толкова съм развълнувана.“

По време на разцвета си No Doubt стават известни с класическите си хитове Don't Speak, Just a Girl и Spiderwebs, както и с много други. Те издават пет албума в периода 1992-2001 г., преди четиримата членове – Стефани заедно с Тони Канал, Том Дюмонт и Ейдриън Йънг – да започнат да се занимават със солови проекти.

През 2012 г. те се събират отново и издават шестия си албум, озаглавен Push and Shove.

Музикалният фестивал ще се състои в два уикенда – на 12-14 април и 19-21 април.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари