IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Радклиф е „развълнуван да гледа“ телевизионния сериал за Хари Потър

23 май 2024 08 40

Актьорът едва ли ще участва в новата поредица

Снимка: БГНЕС

Даниел Радклиф е „развълнуван да гледа“ телевизионния сериал на Max за Хари Потър и разкрива дали ще участва като гост-звезда. Актьорът изрази вълнението си от новата поредица.

На наградите на Драматичната лига обаче Радклиф не пожела да разкрие дали ще участва като епизодична или гостуваща звезда.

„Подобно на целия свят, аз съм много развълнуван да гледам като зрител“, каза Радклиф пред E! News. До този момент се знае, че телевизионният сериал „Хари Потър“ ще се появи  през 2026 г.

Все още остава в тайна какъв ще е актьорският състав. Радклиф влезе в спор с авторката на поредицата Дж. К. Роулинг по темата за транссексуалните:

„Ще продължа да подкрепям правата на всички ЛГБТК хора“, каза той, докато писателката заявява твърдо, че промяната на пола при децата може да доведе до големи и страшни последици като към думите ѝ вече има добавено и медицинско изследване във Великобритания.

На въпроса дали ще се появи в предстоящата поредица, чиято премиера ще се състои на Max през 2026 г., Радклиф отговори: „Не мисля така“.

„Мисля, че те много мъдро искат да (направят) чиста почивка. И не знам дали ще се получи да ни накарат да направим нещо в него“, добави той.

Радклиф беше подложен на допълнителен натиск относно това какво би казал, ако Max се обърне към него, за да се върне в Хогуортс, и той каза: „Ще бъда политик по този въпрос и няма да се занимавам с хипотези“.

Новият телевизионен сериал за Хари Потър ще бъде по-верен на книгите, отколкото на филмите. Радклиф беше попитан за евентуално участие в новата адаптация, но тогава той напълно отхвърли тази възможност.

„Разбирам, че се опитват да започнат начисто и съм сигурен, че който и да ги прави, ще иска да остави свой собствен отпечатък върху тях и вероятно няма да иска да измисли как да накара стария Хари да се появи някъде в тях“, казва Радклиф пред Comic Book през 2023 г.

„Така че определено не го търся по никакъв начин. Но им пожелавам, очевидно, целия късмет на света и съм много развълнуван, че този факел ще бъде предаден. Но не мисля, че е необходимо аз физически да го предам.“

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари