IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елуаз – модерният световен цирк!

13 април 2014 06 41

Цирк Елуаз представи уникален спектакъл на българската публика!

Снимка: София Мюзик Ентърпрайсис

Снимка: София Мюзик Ентърпрайсис

Световноизвестният цирк Елуаз представи на българската публика за пръв път своя спектакъл „iD“ вчера, на 12 април, в зала 1 на НДК.

Уникалното представление ще имате възможност да гледате и днес, на 13 април, ако не сте успели да си купите билети за първата дата.

iD е най-популярният спектакъл на Цирк Елуаз, който се отличава с много енергични изпълнения и комбиниращ цирковото изкуство с шеметни танци. Шоуто представи трупа от 15 акробати и изпълнители, а невероятното изживяване се допълва от ефектна мултимедия, както и от електронен и рок саундтрак.

Страхотни поддръжки, дръзки съчетания на номера от 12 физически дисциплини, невероятни танци и акробатични изпълнения – всичко това предлага модерният цирк Елуаз, събрал трупа от млади, талантливи артисти от цял свят.

В екипа на пътуващата трупа има и българско участие – тур мениджърът на цирка е българката Мария Монева, която от години живее в Канада.

Оригиналното в изпълненията на Цирк Елуаз е начинът, по който представят цирковото изкуство. Артистите съчетават цирк с театър, танци и музика. От 2010 г. също така Цирк Елуаз е партньор на Цирк дю Солей. Двете компании споделят обща творческа визия и са получили международно признание в развлекателната индустрия.

С десет оригинални продукции, Цирк Елуаз е представил над 4000 шоута в 440 града в 40 държави. Трупата участва в множество фестивали по целия свят и е носител на престижни отличия, сред които 10 награди и медали от Световния фестивал на цирковото изкуство в Париж, Gemini и Broadway’s Drama Desk Awards. Представленията им се играят на Бродуей и Уест Енд.

Билетите за спектакъла iD на Cirque Eloize са на изключително достъпни цени от 40 до 90 лева, и ако още не сте си закупили, има време да го направите за спектакъла им днес, 13 април, в зала 1 на НДК, от 19 часа. Приятно гледане!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари