IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линия обувки за млади градски „хищници“

31 май 2014 08 00

Обувки, вдъхновени от най-зловещите създания в природата

Снимка: fantichandyoung.co.uk

Снимка: fantichandyoung.co.uk

Доминик Йънг и Мариана Фантих са двамата млади творци-скулптори от британското студио „fantich & young“, които са създали линия от уникални зъбати обувки. Въпросната колекция сякаш е вдъхновена от най-зловещите същества в природата.

В същото време обувките са идеални за модерните „градски хищници“, които са готови на всичко, за да постигнат успех в кариерата и да се издигнат в обществото, консумирайки всички и всичко по пътя си.

Един от моделите – червени, лачени обувки с каишка,в стил Мери Джейн, щеше да е идеален за подрастващите, млади момичета, ако в каучуковите подметки на обувките нямаше стотици зъбни импланти на резци. В резултат на това, иначе очарователният чифт класически обувки, който е доста популярен сред момичетата в училищата, се е превърнал в нещо доста страховито.

Творческото дуо е създало подобни мъжки обувки, в стил Оксфорд, както и дамски обувки на висок ток, които са класически модел на Jimmi Choo.

Вижте снимките и на другите „хищни“ обувки в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Ради ( преди 9 години )
SiyanaG ( преди 9 години )
дедо сотир ( преди 9 години )
Обувки със зъби,нема лошо!Следващия път с рога!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар