IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На наградите БАФТА – уроци по стил и елегантност

15 февруари 2016 09 20

Британската филмова академия раздаде отличията си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Престижни отличия, каквито са тези на Британската филмова академия, са добър повод звездите в киното да покажат блясък и елегантност и то на прага на „Оскар“-ите.

По червения килим в Лондон, в емблематичната Royal Opera House в Covent Garden за 10-и път се състоя награждаването с отличията БАФТА.

Поводът събра филмовата индустрия, а красота и уроци по елегантност показаха номинираните за отличието Кейт Бланшет, Кейт Уинслет, Джулиан Мур и по-младите им колежки Сърша Ронан и Алисия Викандер.

Бланшет бе с номинация за главна женска роля за лесбийската романтична драма „Карол“ и се появи в ослепителна рокля на цветя. 46-годишната актриса показа изумителната си младежка фигура като горната половина на облеклото ѝ бе изпъстрено с цветни орнаменти, а надолу завършваше с черна перната пола.

Уинслет бе избрала по-класически вид тоалет, въпреки че и той бе внушителен и стилен – роклята ѝ бе с голи рамене, в черно, но с интересно деколте и асиметричен ръкав.

Джулиан Мур показа черно-бял тоалет с дълги ленти на гърба.

По време на церемонията британската Академия за кино и телевизионно изкуство оцени високо достойнствата на „Завръщането“ като го награди с БАФТА за най-добър филм, а Леонардо ди Каприо спечели приза за най-добър актьор.

Алехандро Иняриту взе наградата за най-добър режисьор, а Бри Ларсон – за най-добра актриса. В категорията за поддържаща роля бяха присъдени отличия на Марк Райлънс за „Мостът на шпионите“ и на Кейт Уинслет за филма „Стив Джобс“.

Вижте звездите в галерията ни

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари