IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пускат още билети за монасите от Шаолин

22 февруари 2016 07 40

Шоуто е на 26 февруари в НДК

Снимка: Loud Concerts

Снимка: Loud Concerts

Спектакълът „Монасите от Шаолин – мистичната сила на кунг фу“ предизвика огромен интерес от страна на българската публика. Билетите за партер и първи балкон са изчерпани и поради тази причина организаторите от Loud Concerts пуснаха в продажба втори балкон.

Билетите са на цени от 30 и 35 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно – с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Интерактивното шоу, което ще позволи на публиката да надникне в тайния свят на китайските монаси и тяхната мистична сила, е с начало 20:00 часа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари