IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саша Барън Коен по гащи на червения килим

23 февруари 2016 13 30

Актьорът бе в компанията на девойки в оскъдно облекло

Снимка: PA

Снимка: PA

Саша Барън Коен знае как да привлече погледите върху себе си. Лудориите му са всеизвестни, не само в киното. Актьорът се появи на премиерата на Гримсби в оскъдно облекло в компанията на съпругата си Айла Фишър, която го захрани на червения килим с чипс.

Актьорът слезе от сребрист ван и стъпи на червения килим на Лестър Скуеър в Лондон по бял халат, който смъкна и остана по долни гащи.

44-годишната звезда бе заобиколена и от оскъдно облечени жени, с които позира пред фотообективите. Надолу костюмът му продължаваше с черни чорапи и бели чехли.

Комикът не за първи път изненадва с фрапиращата си поява на звездно събитие. През 2012 г. пристигна на „Оскар“-ите като Адмирал Генерал Аладин от филма „Диктаторът“, като бе обграден от жени в униформи – неговите телохранителки. Той носеше тогава и урна, за която твърдеше, че е пълна с пепелта на бившия лидер на Северна Корея Ким Чен Ир.

„Гримсби“ тръгва по кината във Великобритания на 24 февруари, а у нас може да се види от 4 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари