IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруталният комик Джими Кар в София

21 март 2016 08 40

Новото му стенд ъп шоу „Funny Business“ в НДК

Снимка: Comedy.bg

Снимка: Comedy.bg

Британският хумор е известен по цял свят, а човекът, който най-умело владее силата му – Джими Кар, пристига в София с новото си stand up comedy шоу „Funny Business“.

Той е най-бруталният комедиант в света, според сайта Comedy.bg, а в таланта му може да се убедим на 3 април в Зала 1 на НДК.

Преди да открие таланта си за stand-up comedy сцена, Джими Кар е завършил, не кой да е университет, а Кеймбридж и то със степен по политически науки.

Започва комедийната си кариера през 2000 г., през 2003 г., след редица разпродадени програми на Edinburgh Fringe, следват множество хвалебствени ревюта по негов адрес. Името на изпълнителя се превръща в синоним на комедия и се запазва така и до ден днешен.

Типичните за Джими Кар черен хумор и one liner jokes, както и непризнаването на табута, го налагат като една от основните фигури в стендъп комедията не само в Европа, но и в цял свят.

Джими е чест гост на TV предавания като Late Night с Conan O' Brien, The Tonight Show с Джей Лено, както и Comedy Central Specials. Във Великобритания името му е свързано с множество успешни телевизионни формати, в които е не само чест гост, но и водещ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари