IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Борн: По-силен от всякога

21 април 2016 12 18

Мат Деймън в първия трейлър от петата част

Снимка: Форум Филм

Снимка: Форум Филм

Едно от най-чаканите продължения се сдоби с първия си трейлър. Джейсън Борн се завръща този юли по-силен и по-решен от всякога да отмъсти за всичко, което Управлението му е причинило.

Още с първите кадри става ясно, че петата част от поредицата за супер агента ще изобилства от напрегнати екшън сцени, психо атаки и характерните за поредицата неочаквани обрати.

Впечатляващият брой локации, на които се развива действието, са показани още в първия трейлър. Джейсън Борн опустошава Лас Вегас, използва протестите пред парламента в Гърция за прикритие и прекосява два континента – от Вашингтон до Лондон, с една-единствена цел – да разбере и приеме истината за себе си и да опита да заживее нормален живот.

В главната роля се завръща очаквано Мат Деймън. В ролята си на вече бившия агент на ЦРУ Ники ще се завърне и Джулия Стайлс. Към тях ще се присъединят носителката на „Оскар“ Алисия Викандер, Венсан Касел и Томи Лий Джоунс.

Режисьор отново е Пол Грийнграс. „Джейсън Борн“ идва в кината на 29 юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари