IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И 100 милиона долара не привлекли Крейг да стане Бонд

19 май 2016 13 40

Актьорът нямал какво повече да даде за тази роля

Снимка: Форум Филм

Снимка: Форум Филм

След като влезе в образа на Джеймс Бонд в четири епизода, Даниел Крейг се отказа да се превъплъти отново в този образ, въпреки че му била предложена рекордна сума пари. Крейг обяснил, че се е изчерпал като агент 007 и не иска да работи повече над този проект, пише Daily Mail.

Затова пък сумата наистина е колосална – 68 милиона паунда или 100 милиона долара. В тази сума влизал и хонорарът, който 48-годишната звезда би получил в качеството си на копродуцент.

По-рано през май, букмейкъри започнали да залагат, че ролята ще бъде поверена на Том Хидълстън, станал известен с участието си в „Тор: Богът на гръмотевиците“ и „Отмъстителите“.

Според The Daily Telegraph, британският актьор започнал преговори със създателите на поредицата за Бонд.

За първи път Даниел Крейг се превъплъщава в образа на тайния агент през 2005 г. Следват още три епизода с негово участие в главната роля.

Поредицата, създадена по романите на Иън Флеминг, стартира през 1962 г. В тази роля са влизали звезди като Шон Конъри, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснън.

Крейг е съпруг на актрисата Рейчъл Уайз и е известен с ролите си в телевизионни сериали, както и в „Лара Крофт: Томб Райбър“ с Анджелина Джоли, „Път към отмъщението“ с Пол Нюман и Том Ханкс и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари