IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Pavell&VenciVenc и The Top Stoppers диктуваха ритъма на Фестивал на цветовете

4 юли 2016 11 14

Pavell&VenciVenc и The Top Stoppers диктуваха ритъма на Фестивал на цветовете

Тази събота се състоя третото издание на най-пъстрия фестивал на София – Фестивал на цветовете в Sofia Ring Mall. Две хиляди усмихнати хора се забавляваха с палитрата от цветове и надъхващия парти ритъм на изпълнителите. Заедно те отпратиха надвисналите облаци и изпълниха деня с много цвят, танци и добро настроение.

Цветни експлозии оцветяваха въздуха пред Sofia Ring Mall часове наред. Тази година към тях организаторите бяха добавили и машина, която къпеше публиката с пухкава пяна.

Първи на сцената се качи финалистът от X Factor – Кристиан Костов, който изпълни едни от най-нашумелите и любими в момента поп хитове. Малко след него на сцената се качиха Pavell&VenciVenc, които още с първото си парче дадоха силна заявка за шоуто, което бяха подготвили.

Момчетата зарадваха публиката с изпълнение на най-обичаните от тях хитове. Изпълнители и фенове през цялото време пяха заедно, на фона на много цветни експлозии и танци. „Да оцветим града в цветове“, приканваха изпълнителите.

Танцувалният ритъм беше продължен от The Top Stoppers, които за втора поредна година нажежиха страстите. Отново любими парчета държаха на крак публиката, която вече беше изпъстрена във всички фестивални цветове и неуморно танцуваше под звуците на Wosh MC и компания. Част от програмата на фестивала бе и DIA, която доказа, че българските фолклорни песни се комбинират чудесно със съвременни бийтове.

След нея на сцената се качи и Михаела Маринова. Нейното изпълнение премина под звуците както на авторски парчета, така и на едни от любимите хитове на певици като Риана и Бионсе. На сцената на фестивала се изявиха и Дияна Панчева – DIYAH и DJ-те от Sofia Cartel, а водещ на купона беше Super Sholo.

През целия ден в зоните за забавление феновете можеха да си направят татуировки с къна, да играят на надуваеми джаги и да се борят с надуваеми сумо костюми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари