IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Котки“-те ще се играят и трети път

15 септември 2016 10 40

Билетите за първите два спектакъла свършиха

Снимка: Продуцентска компания АРТ БГ

Снимка: Продуцентска компания АРТ БГ

Билетите за първите две дати за оригиналния бродуейски мюзикъл „Котки“ са напълно изчерпани.

Само две седмици след обявяването на световноизвестната продукция, феновете ѝ у нас се оказаха изключително активни и вече взеха своите билети за датите 11 и 12 май 2017 г., в зала 1 на НДК.

Приятно изненадани от огромния интерес, организаторите успешно финализираха преговорите за отварянето на трета дата и тя вече е факт: на 13 май (събота) в зала 1 на НДК шоуто ще зарадва всички, които до момента не са успели да запазят своите места.

Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim като цените остават същите, както и за първите две дати: от 65 до 125 лв. и ВИП места на стойност 155 лв.

Закупените онлайн билети на сайта Eventim.bg вече могат да се чекират през мобилните телефони на притежателите си на входа на залата, ето защо този метод е по-удобен от всякога.

Иконичната постановка „Котки“, стартирала в Уест Енд, Лондон и добила световна популярност на Бродуей ще бъде един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата в рамките на пролетния фестивал Салон на изкуствата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари