IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Take That възкръсва през 2018-а с турне и албум

12 октомври 2016 08 20

Музикантите празнуват 25-годишен юбилей с година по-късно заради Роби

Гари, Хауърд и Марк, Снинка: Instagram

Гари, Хауърд и Марк, Снинка: Instagram

Догодина епичната момчешка банда от 90-те Take That празнува 25 години от създаването си. Вече порасналите мъже са решили да зарадват феновете с общо турне и албум, които ще станат реалност през 2018. Причината е, че един от най-популярните и успели със соло кариера членове на групата – Роби Уилямс, има турне и няма как да се включи през 2017.

За съжаление, почитателите на Take That няма да успеят да ги видят в пълен състав, тъй като Джейсън Ориндж е отказал да се присъедини отново към формацията дори за самия юбилей. Останалите членове – Гаро Барлоу, Марк Оуен, Хауърд Доналд и Роби са доста ентусиазирани от идеята да излязат заедно отново и вече работят по детайлите.

Наскоро Уилямс призна, че няма търпение да запее с бившите си колеги, макар че самият той е засипан от работа.

„Кога беше 25-годишният юбилей? Догодина? Не знам дали ще успея, имам планове, имам турне, трябва да се вършат доста неща. Догодина няма да стане, но след това със сигурност ще се случи. Аз съм от плаващите членове. И съм много горд с всичко, което създадохме по време на кариерата си като група. Пътищата ни ще се съберат, но няма да е догодина“, каза по-рано 42-годишният певец.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари