IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миглена надви Ути на финала на VIP Brother

12 ноември 2016 07 15

„Чалгата“ в Къщата победи отбора на „интелектуалците“

Снимка: Нова тв

Снимка: Нова тв

Телевизионната водеща Миглена Ангелова стана големият победител във VIP Brother випуск 2016 г. Макар и госпожа „Искрено и лично“ да не се разбираше с повечето съквартиранти и доброволно да застана на страната на „чалгата“, тя успя да спечели сърцата на зрителите като направи и запомнящо се участие и извади почти всички участници извън контрол, но самата тя запази завидно самообладание.

Победата Миглена посрещна със сълзи. Така и в предаването тя излезе извън контрол единствено в момента, когато осъзна доброто отношение към нея от страна на публиката. Ангелова спечели титлата с 51.8 процента, като почти до финала водещата позиция бе пазена от Ути Бъчваров.

Все пак той остана на второто място. Именно шеф-готвачът се опита да бъде баща на повечето от съквартирантите. Готвеше им и не оставаше равнодушен към случващото се в Къщата. Имаше изявено чувство за справедливост. Той също така претърпя и физическа метаморфоза като свали над 20-ина кила в предаването.

„Ние сме различни, но не трябва да се мразим“, каза Ути при излизането си. Тези думи той отправи преди дни и към най-упреквания от него човек – Емануела. Тя обаче не му върна жеста.

В 30-ото юбилейно издание групата се бе разделила на „интелектуалци“ и „чалгаджии“. В началото на финалната вечер бяха припомнени някои от паметните моменти в сезона. Предаването се сдоби с галеник в лицето на Лили Вучкова. Имаше опит за сключване на сделка с Vip Brother от страна на актьора Явор Бахаров. Наблюдавахме и съдбоносно отказване от мисия от друг негов колега – Христо Живков, който лиши съквартирантите от мебели, ток и вода. Затова пък върху него се стовари отмъщението на поп дивата Емануела, която изкусително умело го напи.

В лайфа Емануела бе защитавана от Константин, Кали застана зад Миглена, Марта Вачкова поддържаше Ути, а в помощ на Христо бе Жоро Тошев. За Борислав приканваше хирургът доктор Енчев.

Всеки от съквартирантите се нарече победител малко преди финала. Излизането на останалите от звездите бе съпроводено от знака на любовта. Първи във финалната вечер си тръгна Христо Живков. Той застана на петото място. Редом с него Къщата напусна и Борислав, който зае четвъртата позиция.

Александра Сърчаджиева ги посрещна с желанието да ги жени. Водещата успя да разбере името на тайнствена любима на актьора. „Обичам те, Ружа“, призна звездата, имайки предвид Ружа Колева – български аниматор, който живее в САЩ и е част от екипа на анимацията „Трио Белвил“.

След него и Боби бе препитан за чувствата, които таи към Емануела. Бизнесменът реши да ги запази в тайна. Емануела, която взе бронза, също отказа да говори какво ще стане между нея и Боби, но в същото време отсече: „С всички тези жени пред блока няма да се разберем!“ Там бе и майката на Борислав, която вдигна двете си ръце в знак, че харесва Емануела за снаха.

Вижте звездите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари