IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Последният ментор: Иван Лечев в „Гласът на България“

29 ноември 2016 10 52

Музикантът е четвъртият треньор в шоуто

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Един от най-популярните български рок музиканти – Иван Лечев, ще седне на четвъртия треньорски стол в четвъртия сезон на „Гласът на България“.

Той ще се конкурира за родни таланти с Владимир Ампов – Графа, Поли Генова и Камелия. Първият етап от кастингите вече започна, а утре – 30 ноември, предстоят кастингите във Варна и Бургас.

„Аз се учудвам колко много талантливи хора има в България. Нашата страна няма край откъм природа и таланти. Със сигурност обаче, когато дойде моментът да избирам, ще предпочета човекът, който има по-запомнящ се тембър. Ако не пее правилно, със сигурност може да се научи. Но най-важното за мен е това, което отличава даден артист от друг“, сподели треньорските си виждания Лечев.

Относно надпреварата с останалите ментори музикантът разкри, че ще му е изключително трудно, тъй като „двама от тях много ги обичам, а сега трябва да се борим. В едно от първите парчета на Поли Генова аз свиря, с Влади се познаваме от много години, както и с баща му. Единствено с Камелия се срещаме за първи път, но борбата си е борба, приятелството си е приятелство“, категоричен е Лечев.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари