IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Хидълстън коментира най-сетне слуха, че ще играе Бонд

2 март 2017 12 00

Актьорът промотира и нов филм със свое участие

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Том Хидълстън стана участник в сутрешното шоу на радио BBC Radio 1. Актьорът представи новия филм с негово участие „Конг: Островът на черепа“.

Водещият не се стърпя и го попита какво е станало със снимките на Джеймс Бонд, тъй като именно актьорът бе спряган да влезе в образа на агент 007.

„Разбира се, че ми е много приятно да узная, че са ме считали за подходящ да изпълня тази роля в такъв мащабен проект. Но аз не съм взимал участие в нито един от филмите на поредицата“, каза той.

През 2016 г. се появи слух, че Даниел Крейг отказва да бъде повече Бонд. Говореше се, че той дори се е отказал да се снима в продължението, въпреки предложения му хонорар от 150 милиона долара.

Все пак актьорът така и не коментира тази информация. Именно той остава и главният претендент за ролята в следващия филм.

Крейг се снима в четири филма от поредицата. Той изпълнява ролята на известния шпионин от 2006 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

АНОНИМНА ( преди 7 години )
СПОРЕД МЕН КОЛИН ФАРЕЛ НЕ МОЖЕ ДА СИ УЛУЧВА ПРАВИЛНО РОЛИТЕ , НО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ, ПРЕВЪЗХОДЕН АКТЬОР, ЕСТЕСТВЕН СЕКСАПИЛ, БЕЗКРАЙНО ЧАРОВЕН МЪЖ, ОПРЕДЕЛЕНО МИ ДЕЙСТВУВА КАТО АНТИДЕПРЕСАНТ!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар