IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира и Пике: Съвременна любовна история

12 май 2017 11 20

Певицата посвещава песни на футболиста в новия си албум

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Преди известно време Шакира като че ли отпадна от радарите на обществения живот. Тя практически не се появяваше на светски мероприятия и рядко имаше телевизионни и радио участия.

От една страна тя се зае с възпитанието на двамата си сина, но също така стана ясно, че усърдно е работила за появата на новия ѝ албум „Eldorado“, който ще стане 11-и студиен в кариерата ѝ.

Очаква се той да излезе на 26-и май, за това съобщи самата певица в социалните мрежи. Тя също така открехна завесата и призна, че много от песните са посветени на бащата на нейните деца Жерар Пике.

„Има много лични песни, които са посветени на бащата на децата ми. Записът на албума се превърна в истинско приключение за мен, защото ми помогна да работя с много различни музиканти. Имам нови солови песни, но също така и съвместни с известни изпълнители.

Новият албум включва хит сингъла „Chantaje“ с Maluma, както и наскоро издаденото „Me Enamore“.

Що се отнася до композициите за Пике, Шакира споделя: „Нашата история ми се струва твърде интересна. Ние поехме риска, не се притеснихме от противниците ни и създадохме прекрасно семейство. Това е съвременна история за любовта“.

Този албум ще е първи от три години насам. На 29 януари 2015 г. тя роди своя втори син Саша, а първият се появи на бял свят на 22 януари 2013 г. Шакира разказва как децата са я мотивирали още повече да работи, пише OK Magazine.

„Децата станаха за мен мотивация да се завърна на работа. Искам да споделя творчеството си с тях, за да усетят процеса на работа над новите песни, албумите заедно с мен. Искам заедно да се отправим на следващо турне“.

Шакира добавя, че този план няма да е лесен, защото Жерар едва ли ще може да пътува с тях – той е свързан със своята работа с футболния отбор, но самата тя е позитивно настроена: „Ще се справим“, отбелязва звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари