IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снимките на чалга клип в Националната гимназия (ВИДЕО)

17 май 2017 12 30

Ангел засне „Бухалка“ срещу 200 лева наем

Кадър: YouTube

Кадър: YouTube

Снимките на чалга клип в Националната гимназия за приложни изкуства „Свети Лука“ предизвика дискусия с мирис на скандал. Певецът Ангел и режисьорския екип разположили камерите в двора на училището, а на кадрите в песента „Бухалка“ девойки кършат тела на фона на скъпи коли.

Текстът е доста фриволен и по никакъв начин не се връзва с мястото на действието.

„Ти ще си ми мацко новата тупалка,

твойто яко дупе плаче за бухалка.

Не ми се оправдавай, че си много малка,

твойто секси дупе става за бухалка!“

Оказва се, че директорката на гимназията не е знаела какво ще се снима, но пък било практика да дават двора под наем, за да печелят допълнителни средства. В конкретния случай певецът е заплатил 200 лева.

„Няколко часа в неучебен ден в двора на училището. Това е цялата работа. Призовавам всички тези, които не обичат чалгата и много се възмущават да правят като мен. Да не я гледат и слушат“, каза директорът Лилия Балева пред БНТ. Според нея, реномето на училището нямало да пострада и притесненията на родителите не били основателни.

Самият Ангел не вижда нещо скандално. Момичетата, които били от други училища и участвали с писменото съгласие на родителите, не били съблечени.

„Нито има насилие, нито има голота в клипа, за да има нещо притеснително“, коментира той. Текстът пък бил в стилистиката на младите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари