IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Михаела Маринова Маринова стана номер едно в "Капките"

30 май 2017 06 10

На финала тя надви Деси Слава

Снимки: Нова

Снимки: Нова

Михаела Маринова спечели петия сезон на шоуто "Като две капки вода" в конкуренцията на Десис Слава, Люси и Миро. 

"Благодарна съм за цялото преживяване и журито, което ме стимулираше с всяка една дума“, заяви развълнуваната Михаела, която е най-младият победител в историята на шоуто у нас.

"Ще сънувам това предаване. Реших да изпълня тази песен, защото филмът „Титаник“ винаги ме е вълнувал", допълни Михаела, която спечели сърцата на публиката с образа на Селин Дион. 

Деси Слава остана втора в зрителския вот, тя се появи на сцената като Стефка Съботинова под звуците на гъдулка и кавал. Тя спечели обаче овациите на Фънки, който беше най-големия й критик.

"Участието ми беше едно шизофренично пътешествие, което ме вкара в много различни емоции и персонажи. Тук взех едно изключително богатство, с което ще продължа напред", сподели Люси, която се класира на трето място. Певицата избра Марги Хранова за свое финално преобразяване. 

На четвърто място се класира Миро, който наелектризира залата с емблематичната песен на Контрол – "Най-щастливия ден" и образа на Кольо Гилъна. Данчето Христова оцени неговото изпълнение като най-силно, но в крайна сметка феновете решиха да е последен във финалната четворка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари