IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щерката на Глория отпадна от „Гласът на България“

5 юни 2017 08 05

Вече са ясни четиримата финалисти

Снимки: Гласът на България

Снимки: Гласът на България

Дъщерята на Глория – Симона Загорова, отпадна на крачка от финала на шоуто „Гласът на България“. Тя бе победена от филипинката Сара Сюзет, която ще има възможността да се бори за първото място.

Заедно със Симона, със сцената на риалитито се сбогуваха още Паулина Горанова, Кристиян Грънчаров и дуетът на Христо и Димитър.

„Много ми е мъчно. Ще ми липсва дори ставането в 6:30 часа всяка сутрин“, сподели Симона Загорова, която беше част от отбора на Поли Генова. Снощи тя се раздели със сълзи, нейната менторка също преживя тежко раздялата.

„За нищо не съжалявам, това беше едно страхотно изживяване, запознах се със страхотни хора“, заяви тя. Певицата сподели, че никога няма да се откаже от музиката и се надява да сбъдне детската си мечта да се реализира на музикалната сцена.

Яна Сабанова, Кристина Кабадиева, Сара Сюзет и Радко Петков са финалистите в „Гласът на България“.

На финала на шоуто следващата неделя финалистите ще се изправят пред нови предизвикателства. Те ще пеят с Орлин Павлов, Анелия, Илия Ангелов от Диана Експрес и Михаела Филева.

Представянето на финалистите на 11 юни ще включва и изпълнения на нови версии на парчетата, с които се явиха на кастингите на тъмно. Феновете на шоуто ще имат възможност отново да видят и чуят всички осминафиналисти.

Графа и Яна

Радко и Иван Лечев

Камелия и Кристина

Сара Сюзет и Поли Генова

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари