IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Явор Бахаров като руски гангстер по петите на сина на Мел Гибсън

4 юли 2017 13 00

Двамата се срещат във филма „All the Devil's Man“

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Явор Бахаров играе руски гангстер редом до звезда от „Бягство от затвора“. Българският актьор влиза в образа на престъпник, който се опитва да продаде оръжие за масово поразяване на бивш служител на ЦРУ в „All the Devil's Man“.

Режисираният от Матю Хоуп трилър е заснет в периода март – май в Брюксел и Лондон, а Бахаров притихва под феса на терориста Олег. Героят му има общи сцени с Елиът Коуън („Демоните на Да Винчи“) и сина на Мел Гибсън Майло, съобщава „Монитор“.

Това е първият по-сериозен ангажимент, който младият Бахаров получава от агентите си в британската столица Morwenna Preston Management. В края на миналата година, непосредствено след излизането си от „ВИП Брадър“, той бе поканен на кастинг за ролята на румънски философ в „Геният“.

В поредицата на National Geographic, проследяваща живота на Айнщайн, се класира брат му Захари като руски военен, който изтезава астрономи по време на разпит.

„All the Devil's Man“ маркира първата главна роля в киното за Майло Гибсън, който вече записа участие в номинирания за „Оскар“ – „Отмъщение по съвест“.

Персонажът му е Джак – травмиран от войната бивш морски тюлен, чиято мисия е да залови Макнайт (Коуън) – агент на разузнаването, преминал на страната на лошите. Кацайки в Лондон Джак се интегрира в екип с още двама изпечени ловци на глави, в кожата на единия от които скача Уилям Фичнър.

Фичнър е познат у нас като безскрупулното ченге Алекс Махоун от сериала „Бягство от затвора“. През 2013 г. актьорът бе в София за снимките на излъчвания по AXN „Престъпления без граници“ и на терен около ЦУМ си партнира с Велислав Павлов.

Работата по „All the Devil's Man“ е на етап постпродукция, а премиерната дата за филма все още не е обявена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари