IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наум Шопов-младши и Теа: Искаме три деца!

18 юли 2017 08 40

Двамата са категорични, че са сродни души

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

Сериалът „Откраднат живот“ го превърна в новия секссимвол на българското кино. Но въпреки че с популярността покрай поредицата се сдоби и с купища фенки, той никога не е крил, че сърцето му е заето.

Теа е жената на живота му и единствената, с която той вижда бъдещето си. Както и тя своето. Заедно са от 5 години и вярват, че са създадени един за друг. Засега и двамата не се сблъскват с агресивни фенки. Наум признава в интервю за сп. Story, че известността му е помогнала да стане по-социален и по-отворен, но не и безотговорен. Онова, което го прави най-щастлив е присъствието и подкрепата на Теа.

„Тя е страшно отдадена и страшно грижовна, без да бъде досадна. Това са нещата, които всеки ден ме карат да се влюбвам в нея“.

Теа пък харесва това, че той е изключително амбициозен, а така „дърпа“ и нея да поставя свои цели и да ги следва. Но освен това е много романтичен: „Той е човекът на закуските. Абсолютно всяка сутрин, вече толкова години, закуската е приготвена от него. Независимо дали е изморен, дали се е прибрал късно, сега вече ходи и на стажове и на късни операции, знам, че сутринта като стана, ще намеря например някоя сладка бележчица. Мъж мечта във всяко едно отношение“, хвали Наум Теа, която е една година по-голяма от него. Този факт известно време бил бариера за връзката им. 11 години учили в едно училище, но едва след завършването станали гаджета.

„Всъщност ни събра... тунелът на Софийския университет. Аз отидох да подам документите си за кандидат-студентските изпити с един приятел и засякохме нея и нейна приятелка съвсем случайно. Поговорихме си и оттам тръгнаха нещата“, а Теа допълва: „Започнахме типичните неща – писане по 8 часа на ден, което беше минимумът. Опознаване по цели денонощия, след което той ми каза, че заминава за морето и ми предложи да отида с него. Казах си: „Защо не?“ и тръгнах. Наскоро си говорихме, че сме сродни души във всяко едно отношение“.

Два месеца след началото на връзката, двамата вече живеят заедно. И сред приятелите си стават известни с това, че нямат никаква потребност да излизат един без друг. „Като залепени сме“, казва Наум и добавя: „Ние просто се намерихме. Самo си стана, това не е нещо, което можеш да предвидиш или да насилиш, то просто се случва“.

Шопов-младши вярва в брака, двамата с Теа все още не са на този етап от живота си, но пък планират да имат три деца.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари