IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери стъписа с деколте до талията

14 септември 2017 12 00

Актрисата се появи на червения килим на фестивала в Торонто

Снимка:Reuters

Снимка:Reuters

Хали Бери срази публиката на кинофестивала в Торонто, Канада, като се появи на червения килим на Roy Thomson Hall с тоалет, чието деколте стига до талията.

Може да ѝ се признае, че въпреки предизвикателния избор, звездата изглежда възхитително, макар и на завидните 51 години. Тя с гордост носеше бюстие на Zuhair Murad.

В Торонто Бери представи филма „Kings“ със свое участие. Нейн партньор е Даниел Крейг, който обаче не се появи на събитието.

Филмът ни връща към 90-те години на миналия век и е за тъмнокож таксиметров шофьор Родни Кинг, който бива убит от полицията. Действието се развива година след престъплението, когато четиримата униформени са изправени пред съда и оправдани, а в Лос Анджелис избухват бунтове.

По време на бунта един от малкото бели, живеещи в южен квартал – самотникът Оли, се сприятелява с жена, грижеща се за група деца и ѝ помага да ги скрие от насилието, което вирее по улиците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари