IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амал Клуни с „главна роля“. Става водеща на ежегодния бал в „Метрополитън“

10 ноември 2017 15 00

Съпругата на Джордж Клуни ще е в компанията на Риана и Донатела Версаче

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Амал Клуни – съпругата на Джордж Клуни винаги се е представяла безупречно на червения килим и със стила си е успявала да изглежда достойно до големите звезди.

След като роди близнаци, Амал продължава да е в безупречна форма. Ето, че вече я канят на светски събития не само като гост, но й поверяват и „главна роля“.

Госпожа Клуни ще бъде водеща на ежегодния бал в музея „Метрополитън“ в Ню Йорк през 2018 г. Компания ще ѝ правят певицата Риана и дизайнерката Донатела Версаче, съобщава Франс прес.

Музеят всяка година организира бал, за да събере средства за своя Институт за костюма. Главната редакторка на сп. „Vogue“ Ана Уинтур се зае с организирането на гала събитието през 1999 г. и го трансформира.

Тя ще е водеща на бала и следващата година на 7 май, заедно с Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче.

Тазгодишното му издание позволи да се съберат над 12 милиона долара приходи. Откакто Ана Уинтур се зае с организирането на бала събраните средства възлизат на над 150 милиона долара.

Риана и Донатела Версаче са ветеранки на ежегодното гала събитие, след като са го посетили съответно 7 и 16 пъти, докато Амал Клуни ще присъства за втори път.

Тя направи своя дебют през 2015 г. заедно със съпруга си Джордж Клуни, но пропусна изданието му през 2017 г., защото бе бременна с близнаците си Александър и Ела, които се родиха през юни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари