IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Iron Maiden идват в Пловдив през 2018 г.

13 ноември 2017 14 47

Бандата става част от фестивала Hills of Rock, ще забие на 22 юли

Снимка: СМЕ

Снимка: СМЕ

Британските метъл величия Iron Maiden идват за концерт у нас на 22 юли следващата година. Той ще бъде на Гребния канал в Пловдив.

Този специален концерт ще бъде част от второто издание на рок фестивала Hills of Rock, в новия формат Hills Exclusive.

Iron Maiden е една от най-успешните влиятелни метъл банди на всички времена, сред класиките им са „Run To The Hills“, „Fear Of The Dark“, „Blood Brothers“ и „Dance Of Death“.

След невероятния успех на световното турне през 2016-2017 година, по повод 16-тия студиен албум „The Book of Souls“, Iron Maiden отново поемат на път през 2018 с поредица от концерти и фестивални шоута в Европа.

Световното турне Legacy Of The Beast ще постави началото си в Талин, Естония, на 26 май и ще завърши в O2 Арена в Лондон, на 10 август.

Концепцията за световното турне Legacy Of The Beast е вдъхновена от едноименната мобилна игра и комикс на Maiden. Дизайнът на сцената ще е зрелищен. Там ще оживеят няколко различни съединени свята, а сетлистът ще включва голяма част от хитовете на групата, както и изненади от по-късните албуми.

Многобройните почитатели на Iron Maiden в България ще могат да видят идолите си на живо по време на Hills Exclusive на 22 юли. Специалните гости на концерта се финализират в момента и ще бъдат обявени скоро.

Билетите ще бъдат от една ценова категория и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим. Продажбата им стартира на 24 ноември от 11:00 часа, като цените са както следват по периоди:

– 70 лв. до 31.12.2017

– 80 лв. до 20.06.2018

– 90 лв. до 22.07.2018

– 100 лв. в деня на концерта

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари