IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе сменя имейла си всяка седмица

4 декември 2017 11 00

Ед Шийран я издаде

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Да се свържете с Бионсе си е почти мисия невъзможна. Колегата ѝ Ед Шийран, с когото наскоро записа дует, разкри, че дивата си сменя имейла всяка седмица.

Британският певец успя да убеди кралицата на попа да вкара вокалите си в ремикса на неговия хит „Perfect“ и разкри в радиоефира как е успял да се свърже с нея.

„Имам неин имейл адрес, който тя на практика променя всяка седмица. Много е добра в криенето. Та изпратих ѝ имейл и после се чухме по телефона“, добави той.

„Направих песента отдавна. Исках да бъде соло, но после си казах: „О, аз обичам Бионсе! Да я попитам ли дали ще се включи?“. Помислих си: „Тя ще каже не. Добре, все пак трябва да я попитам“. И така стигнахме дотук“, разкри Ед в шоуто на Елън ДеДженеръс.

„Perfect“ излезе миналия четвъртък и в нея Шийран пее за своята приятелка Шери Сийборн, с която са заедно от 3 години. Двамата се познават от деца и са били съученици.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари