IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вал Килмър: Ракът ме промени!

21 декември 2017 11 20

Актьорът се лекува от коварната болест две години

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Битката с рака, която актьорът Вал Килмър води от две години, е променила възгледите му за живота, съобщи Контактмюзик.

57-годишният Килмър призна тази година, че наистина се лекува от рак на гърлото, след като миналата година отрече информацията, разкрита от неговия приятел, актьора Майкъл Дъглас, който се пребори със същото заболяване.

Сега, в интервю за „Холивуд рипортър“, актьорът споделя как болестта е променила възгледите му за живота. Килмър разкрива, че докато преди заболяването е гледал на нещата в Холивуд твърде сериозно, впоследствие е осъзнал, че няма нищо по-важно от здравето.

Интервюиран в присъствието на двете си деца – 26-годишната Мърсидис и 22-годишния Джак, Вал Килмър казва: „Преди приемах нещата твърде сериозно. Бях разстроен, че големите награди като „Оскар“ ме подминават“.

Запитан дали най-престижното киноотличие е нещото, което винаги е искал, актьорът отговаря: „Желаех да имам повече „Оскар“-и от всеки друг. Вижте например Мерил Стрийп. Тя сигурно се чувства много добре, знаейки, че всички я обичат. Наградите в крайна сметка са признание за обич“.

Включвайки се в интервюто, дъщерята на Килмър разкрива, че скоро след като баща ѝ е бил диагностициран с рак, е била блъсната от кола. „Бяхме по едно и също време в една и съща болница“, споделя Мърсидис.

„За мен беше съкрушително да виждам и двамата на легло“, казва синът Джак.

По-рано през годината, когато призна за заболяването си, Вал Килмър сподели, че християнската вяра му е помогнала да преодолее изпитанието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари